ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Швајцарецот открива уште некои детали од тренингот со Србинот.

„Кога после тоа(Финалето на РГ годинава) тренирав со Новак и погодив со форхенд сама основна линија тој само ми рече: Сум го видел ова повеќе пати. Секогаш се трудам да тренирам со најдобрите. Другите го избегнуваат тоа, но не и јас“ - вели Вавринка.

:pos::pos:

Григор Димитров наjави краj на работата со Рашиjд.

Еве од каде ги црпи потезите Дастин Браун. Патем, кој лик е овој Монфилс. Зошто ли само трча по топчето на вториот поен во видеово без рекет во рака, ни тој самиот не знае :pos:
[DOUBLEPOST=1436335116][/DOUBLEPOST]На Дастин Браун девојката (Martha Dione Gonzales) :sekcza::sekcza::sekcza:
559964a9-5ac4-4443-860a-75ed0a0a0a64-djevojka1.jpg

Последно уредено:
inaku, od vcera Fed ima malce neprijatna H2H statistika so ostanatite trojca od golemata chetvorka , mu ostana samo ushte Marej negativen , kaj i da e i Andy ke go neutralizira

Бев принуден да избришам дури 24 последователни мислења, вкупно и повеќе. Дали навистина мислите дека ова е соодветно место за оф-топик? Ама баш оф-топик, спомнувате некои физички пресметки и не знам какви не работи. Не доби никој опомена, но ова е за сите опомена пред опомена т.е. добивање негативни поени. Знам дека нема да ви го сменат животот доколку ги добиете, сепак нема потреба од таква дискусија. Ако веќе толку многу сакате да продолжите, слободно истата дискусија продолжете ја по приватни пораки, разменете си профили од социјални мрежи итн.

Поголема катастрофа од терениве во Њупорт не сум видeл.:LOL:Мислиш на родео се наоѓаш некаде,таков е амбиентот.:ROFLMAO:

Последно уредено:
Турнирот е со огромна традиција и еден од најбитните во историјата на американскиот тенис.

upload_2015-7-14_18-44-46.png

барем линииве да ги обележеја убо... ко со слободна рака да ги имет цртано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom