ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Права штета за Матје, имаше две меч топки и не успеа да ги искористи, а после тоа следеше распад кој сеуште трае. Мада на 0-0 во тај брејкот судијата го украде Матје прописно.

Ако бе ја сам ќе си коментирам тука, не е фрка. :D
Вчера “неверојатниот“ 25 годишен талент Димитров уште еднаш покажа дека “не треба“ да го смени тренерот. Пораз од Милер, и тоа во услови кои треба апсолутно да му одговараат на Димитров, и тоа во 2 сета. Вака ништо не прави Гришо, одамна кажав, да не се повторувам само. За секој посолиден противник он е топовско месо, од бекенд само префрла мрежа, па дури и тоа не може да го направи во континуитет.
Мареј беше одличен вчера, според мене он ќе освои овде титула.

Во Сао Паоло се игра одличен тенис, доста се брзи условите како за земјена подлога, а таму не можам да одвојам некој посебен фаворит, а многу сакам Куевас да освои титула, баш драг играч ми е.

Stefan-kobe еве брате да не си ептен сам јас ќе напишам нешто:D
Димитров не може да победи оти во 90% од играта го имитира Федерер и додека не промени нешто во стилот на игра ќе остани само талент.

Stefan-kobe еве брате да не си ептен сам јас ќе напишам нешто:D
Димитров не може да победи оти во 90% од играта го имитира Федерер и додека не промени нешто во стилот на игра ќе остани само талент.
Ај што го копира али ужасно го копира, тоа е проблемот.

Каков сон сум сонувал сношти...
Сум бил на дејт со Бушар, и седиме во ресторан со вино црвено и свеќа запалена до нас, кога ми вели - " ако сакаш види малку под маса ", се наведнувам кога гледам почна да ги отвара нозете. :cool:
Права штета шо алармот ме разбуди, инаку ќе и изиграв сервис-волеј. :D

Braciali/Starace suspendirani 40 dena za mestenje vo 2007.Starace od sekogas mi bil sumljiv.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=12&nav_id=957529
Мислам дека пореална изјава немам прочитано во мојот живот од некој тенисер. После ова уште повеќе го почитувам Симон. Цар, буквално секој збор му е на место. И највеќе од се ми се допаѓа е тоа што се сложуваме околу Нишикори. :cool:

Ако вака планира Енди да сервира втор сервис, подобро нека не игра на поголемиве турнири. 5 брејка во 2 сета да претрпиш од Симон, треба да си улав.

Последно уредено:
Симон докторски :cool:
Енди со ВТА вториот сервис нека ја прескокне сезоната на земја, џабе ќе игра едноставно.

Не сум знаел дека Џиралдо е поглупав и побудала од Фоњини.:pistoldz:

Фоњини губи 3 поени по ред и три пати рекетот го фрла.Какви будали се двајцата ..:cuc::pos:

Последно уредено:
Ако вака планира Енди да сервира втор сервис, подобро нека не игра на поголемиве турнири. 5 брејка во 2 сета да претрпиш од Симон, треба да си улав.
Ako mislis deka Simon e slab igrac togas ti si ulav i ne pratis tenis :)

ps Izvinete za latinicata

Ako mislis deka Simon e slab igrac togas ti si ulav i ne pratis tenis :)

ps Izvinete za latinicata

Далеку од тоа дека е слаб играч, ама 5 брејка да претрпиш во 8-9 гема....плус, 12 пати го победуваше Енди, Симон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom