ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.887
- Поени од реакции
- 44.429
Дастин Браун буквално си игра мајтап со Надал. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не за џабе ја ставив сликата со поразот од Дарцис лани на Вимблдон, претчуствував дека ке се случи нешто вакво денес, секоја чест за Надал ама надвор од земјените терени е просечен играч, мислам дека титулите на тврда подлога кои ги има земено се пред се поради успорените подлоги некаде дури поспори и од земја, затоа за мене е незамисливо да го споредуваш Надал со Федерер да речеме, затоа е и она-Формата е моментална, класата е вечна
@Kambek Федерер е класа тенисер, Надал се што има земено е од напорна работа и труд, нека земе Надал дупло повеќе титули од Федерер пак нема да биде рамо до рамо со него, Федерер е едноставно роден за тенис, таков талент освен можеби Гаске друг тенисер на АТП турот нема, Федерер кога игра тенис како да танцува по теренот едноставно се гледа дека е роден за таа работа, Надал кога го гледам ми е мачење додека сервира, пола минута ги вади гаќите од гз, па додека да ја намести косата, ист е и Џокович, предолго се местат се сервис, предолго им траат паузите помеѓу поените.
@Kambek Федерер е класа тенисер, Надал се што има земено е од напорна работа и труд, нека земе Надал дупло повеќе титули од Федерер пак нема да биде рамо до рамо со него, Федерер е едноставно роден за тенис, таков талент освен можеби Гаске друг тенисер на АТП турот нема, Федерер кога игра тенис како да танцува по теренот едноставно се гледа дека е роден за таа работа, Надал кога го гледам ми е мачење додека сервира, пола минута ги вади гаќите од гз, па додека да ја намести косата, ист е и Џокович, предолго се местат се сервис, предолго им траат паузите помеѓу поените.
Очекував ран пораз во Хале, ама мислев од Колшрајбер дека ќе изгуби, а не од Браун. Сепак не е воопшто чудно а ни трагично ова, боље подобро да се спреми за Вимблдон отколку да се цеди во Хале. Оваа година убеден сум дека ќе тера добро на Вимблдон, нормално треба и ждребот малце да му се потрефи, т.е. да ги избегне големите сервери. Луѓе, трева е ова и ништо не е чудно, изненадувања се и те како можни. Надал 2010 го освои Вимблдон а губеше по 2-1 во сетови од Хасе и Печнер, едноставно на трева шансите да падне изненадување се многу поголеми отколку на земја или тврда подлога. Налетуваш на сервер кој има добар ден и тоа е тоа, се е можно. Сепак, нов лош резултат на Вимби од страна на Надал би бил преголема катастрофа и огромен срам за тенисер од негов калибар.
Друже кога не разбираш тенис зошто коментираш?Се бламираш не за друго.[DOUBLEPOST=1402598791][/DOUBLEPOST]
Очекував ран пораз во Хале, ама мислев од Колшрајбер дека ќе изгуби, а не од Браун. Сепак не е воопшто чудно а ни трагично ова, боље подобро да се спреми за Вимблдон отколку да се цеди во Хале. Оваа година убеден сум дека ќе тера добро на Вимблдон, нормално треба и ждребот малце да му се потрефи, т.е. да ги избегне големите сервери. Луѓе, трева е ова и ништо не е чудно, изненадувања се и те како можни. Надал 2010 го освои Вимблдон а губеше по 2-1 во сетови од Хасе и Печнер, едноставно на трева шансите да падне изненадување се многу поголеми отколку на земја или тврда подлога. Налетуваш на сервер кој има добар ден и тоа е тоа, се е можно. Сепак, нов лош резултат на Вимби од страна на Надал би бил преголема катастрофа и огромен срам за тенисер од негов калибар.
П.с. Ако некој пак го отвори муабетот за подлогите и за тоа која подлога е потценета, преценета, добра, лоша, лично сите ќе барам да ве испобанираат и да не коментирате више по темиве. Преку кур сте веќе со тие муабети искрено, извинете на израз али така е.
Чекај прво и ждреб треба да се види, ама не верувам 3 години по ред да се избламира.[DOUBLEPOST=1402599785][/DOUBLEPOST]Абе шо не кажа боље дека Надал нема да иде многу далеку,вака...![]()
И мечот со Шарди ни објасни зошто е хејтана земјата исто така на форумов.Сега знаеме зошто тревата е преценeта на форумов![]()