ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Остајте то Федерер на страна, човекот е во очајна форма да, но има 32 години, кога сегашниве топ тенсиери ќе бидат 32 години, ќе се буткаат во колички :icon_lol:

Ejj Фоњини го мерат со Федерер:pos: .. ќе земе, можеби, некогаш, или никогаш.

Надал + Синсинати? нема теорија. За Мареј, исто така не ми се верува, он е дефанзивец, а Синсинати е брза подлога.

Јанко,кои смешки е човеков. :pos:

komedija od teniser e stanat Federer, ne se brukaj pobrzo odi v penzija porazi od Stakhovsky,Del Bonis eve sega i Brands smesno e stvarno

Го пишав + 20.5 денеска со страв да не тепа случајно Федерер 6/4 6/4 или 6/4 6/3, ко тоа обратно тепа Брандс и ме турна :pos::facepalm:

ИТФ го суспендираше Виктор Троицки на 18 месеци, бидејќи на турнирот во Монте Карло во април избегнал допинг тест.

Ni koreografijata :cuc: ,nitu domasniot teren ne mu pomogna na Fedex.

4lh3.jpg

Нека почне да ја крева формата ако сака да настапи во Лондон, оти како тргнало ништо чудно да го гледа Мастерсот на ТВ.

Федерер со настапот на овие турнири не загуби ниту еден поен, напротив му се додадоа поени, бидејќи ланска сезона не настапи на овие турнири.
Ќе ги видиме тие позади него колку ќе се солидни на тврда подлога, а и самиот Федерер.

Е многу му беа додадени. Дури 50тина поени. Него цела му беше да освои конечно еден турнир после Хале и да не биди само на еден годинава, ама тешко тоа.

50 поени и крава, да не ја заборавиме кравата. Сигурно тоа не му било цел пред почетокот на годината, ама ете го изненадија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom