ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Новак гази се пред него... ама кога него ќе го изгазат,ќе биде дебакл некој :) 3-0 :) :helou:

Сакав да кажам,кога ќе го згазат него,ќе изгуби 3-0 во сетови, во финале на гренд-слем,претпоставувам :)

Победува,победува,победува... суров ќе биде крајот :)

А ти на графчиња гледаш,или на кугла? :)

Незнам за вас ама и покрај заморта на Ноле мене ми е тешко да го замислам утре надал со трофеојт во раце.Ноле незнае да изгуби бе, таман ке се приближи до пораз ке усере нешто и ке победи.

Сакав да кажам,кога ќе го згазат него,ќе изгуби 3-0 во сетови, во финале на гренд-слем,претпоставувам :)

Победува,победува,победува... суров ќе биде крајот :)

Со ова се согласувам се има крај

Wowww... После доооолго време, сабота вечер останав дома, и вредеше... Каков меч, меѓу Мареј и Новак.. Дефинитивно најдобриот годинава, дефинитивно... Секоја чест за момците..

Утре, штета што терминот на тенисот се поклопува со финалето со купот во ракомет, и неможам да го гледам, но очекувам да известите тука, шо било и како било..

И нормално нека победи подобриот...

п.с Мареј имаше на два пати, по две меч топки, на негов сервис, и овој повторно се враќаше направи прејк на 5-4, за 5-5... Потоа во тајбрејкот беше подобар, мислам 3-7 и успеа да победи... Но, каков меч, се играше веќе 4тиот час.. :)

Браво

Нека му го дадат уште сега трофејот на Надал, Ноле не може на нозе да стои.

Не ме загрижува тоа што Ноле има малку време за одмор, туку тоа што правеше болни гримаси на лицето, дали се работи за некоја повреда, не дај Боже... доколку се грчеви, ништо страшно, голем напор е ова, ќе издржи машки :) Идемо јако :)

Тоа гримасите биле се плашел да не заврни па да го реши Мареј побрзо.:) Ќе го решат него денеска.

Од колку саат е финалето?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom