ATP тенис - општа дискусија

С

Спенсер

Гостин
Новак гази се пред него... ама кога него ќе го изгазат,ќе биде дебакл некој :) 3-0 :) :helou:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Сакав да кажам,кога ќе го згазат него,ќе изгуби 3-0 во сетови, во финале на гренд-слем,претпоставувам :)

Победува,победува,победува... суров ќе биде крајот :)
А ти на графчиња гледаш,или на кугла? :)

С

сашенко

Гостин
Незнам за вас ама и покрај заморта на Ноле мене ми е тешко да го замислам утре надал со трофеојт во раце.Ноле незнае да изгуби бе, таман ке се приближи до пораз ке усере нешто и ке победи.

Член од
17 јули 2010
Мислења
79
Поени од реакции
5
Сакав да кажам,кога ќе го згазат него,ќе изгуби 3-0 во сетови, во финале на гренд-слем,претпоставувам :)

Победува,победува,победува... суров ќе биде крајот :)
Со ова се согласувам се има крај

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Wowww... После доооолго време, сабота вечер останав дома, и вредеше... Каков меч, меѓу Мареј и Новак.. Дефинитивно најдобриот годинава, дефинитивно... Секоја чест за момците..

Утре, штета што терминот на тенисот се поклопува со финалето со купот во ракомет, и неможам да го гледам, но очекувам да известите тука, шо било и како било..

И нормално нека победи подобриот...

п.с Мареј имаше на два пати, по две меч топки, на негов сервис, и овој повторно се враќаше направи прејк на 5-4, за 5-5... Потоа во тајбрејкот беше подобар, мислам 3-7 и успеа да победи... Но, каков меч, се играше веќе 4тиот час.. :)

Браво

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Нека му го дадат уште сега трофејот на Надал, Ноле не може на нозе да стои.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не ме загрижува тоа што Ноле има малку време за одмор, туку тоа што правеше болни гримаси на лицето, дали се работи за некоја повреда, не дај Боже... доколку се грчеви, ништо страшно, голем напор е ова, ќе издржи машки :) Идемо јако :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тоа гримасите биле се плашел да не заврни па да го реши Мареј побрзо.:) Ќе го решат него денеска.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Од колку саат е финалето?

Kajgana Shop

На врв Bottom