ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Демек шо е ова ? Полициски молк ? :pos2: Ајде вечер нека победи подобриот

Го прекинувам полицискиот молк половина час пред почетокот на мечот :pos:

Идемо Ноле мајсторе, идемо на уште еден Мастерс трофеј и на уште една победа над гадното смрдливо циганче :icon_lol:

Надал воопшто не игра тенис, сите поени добиени се по грешка на Новак...
..очајно делува Новак, изигра прв одличен гејм, после се беше пропаст...ај може во вториот сет ќе се среди.

Добар меч,честитки и за двајцата.

Ова веќе монотоно станува......ќе се најде ли некој да го запре??
24 and counting...

Ништо повторно пораз,овој пат среќата одлучи.Сепак играта уште му е слаба т.е не е како што може он да игра.

п.с Честито победа!!

Ауу каков тенис вечерва. :vozbud:
Алал вера за двајцата...

Секоја чест за двајцата.Честитки за ноле секако, ама ништо помалце и за надал одлични беа двајцата денес.Криво ми е за надал ама кој и да тепаше ке ми беше мило после оваа борба.Браво дечки најдобри сте стварно

Пак ќе кажам дека ова е дел од спортот нијанса среќа решава.Но како и да е,иако гледавме супер тенис ова не е ни 70% он она што го знаат и умеат поготово од страна на Рафа.
Формата му оди во нагорна линија и се надевам баш на она правото на она вистинското на Гранд Слемите,неговата форма ќе кулминира.
Се гледаме нареден турнир.

Интересно.. Иако имаа по некој недефиниран удар, мора да се признае оти супер изиграа и двајцата.. Имаше многу убави поени и кој и да победеше немаше да биде незаслужено.. Честитки за Ноле, ептен ми е мило за него.. :):) Иам кажано неколку пати, после Хјуит тој ми е омилен тенисер, а на Хјуит и не му остана баш уште многу време.. :)

Абе ќе се најде некој јунак да го победи или многу тешко? :icon_lol: Одлично финале, какви поени имаше само, браво... сепак Ноле денес беше предобар според Надал :)

Серијата продолжува на земја... :)

П.С. Се моли vamos real да не се крие во глувчешка дупка :pos:

Ништо повторно пораз,овој пат среќата одлучи.Сепак играта уште му е слаба т.е не е како што може он да игра.

п.с Честито победа!!
а добро а на времето кога единствено добро играше на земја тогаш немаше врска формата а сеа има ? Куров ми од вакви коментари и за кој било тенисер ова му било она му било а финале игра .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom