ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва следува класика, само дождот да не заебе...

Со чадори ке играат ако треба:vozbud:.Класика меч искрено.Вечерва сите ке заборават на рекордот што прави Џокович, следнува нешто далееку поинтересно за гледањеее

go izbrisa terenot Rafa so Roger 63 62, duri 38 greski od strana na Federer, Nadal odlichno igrase,agresivno i ja koristese sekoja brejk sansa ajde sega finale so Nole

Многу тапа утакмица, Федерер немаше никакви амбиции во мечов, се андевам финалето ќе биде многу подобро за око.

Уау, не очекував олку лесна победа искрено. Федерер изигра потпросечно, без голема мака си победи Рафа. Ајде сега реванш у финале... :pishtoldz

Финале Ноле-Надал а? :icon_lol:... Ќе биде интересно во секој случај... кај жените во финалето се Азаренка-Шарапова :)

Ништо посебно од меч.Очекував нешто ептен добро а ова испадна најдосадниот нивни меч што сум го гледал.Незнам што се случи со федерер денеска.Сепак мило ми е што ке гледаме пак Надал-Џокович финале, едно ново ривалство се спрема изгледа за оваа година сигурно ако не за подолго време.Очекувам надал да тепа овој пат и зашто видовме минатиот пат дека и те како може да го победи ноле ама сам се заеба.Овој пат со повеќе памет и посигурно.АЈде рафаа

Претпоствавив вакво нешто мислам дека пишав во фан клуб Надал, а тоа е дека само Ноле му парира моментално на Рафа,од ова класика само името остана веќе.Ај за финалево подоцна.

Навикнете се на овие финалиња во оваа година највероватно и следнава..

Финалето кога е бре ??

- Синоќа тој на СК рече дека е денес околу 20.00 .. Ааа денес гледав вести на РТС и водителката кажа дека мечот е утре во 17.00 ??? :toe:

Финалето кога е бре ??

- Синоќа тој на СК рече дека е денес околу 20.00 .. Ааа денес гледав вести на РТС и водителката кажа дека мечот е утре во 17.00 ??? :toe:

Утре во 18:30 мислам дека е.

Финалето мислам дека е во 21:00.

Ќе гледаме супер финале, а за вчера неможам да коментирам освен VAMOS NADAL !!

И после ова убеден сум, времето на Роџер помина... Дефинитивно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom