ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Возниацки( или Возниаки, глеам се буните за имињата :)) лошо ја почна сезоната, пораз во Сиднеј од Цибулкова, 0-2(36/36)...изненадување направи Бојана Јовановски( на жалост Србинка), ја победи Резаи со 2-0 во сетови, оваа година би требало да биди изненадување девојчето.

Кузнетсова во невидена форма е вчера ја потопи Стосур вечер пак тепа незнам со кој игра ама..

A толку е тоа битно како се вика(изговара) ? :)

Иначе тема за АО ќе се отвара или? .. рано е сеуште, ждребот не е напраен.
Па не е битно.. Ама човекот праша дали е Рог(џ)ер или Роже.. :)

А за темата за АО, ако има некој кандидат за отварање нека пише тука.. :) Искрено, мене ми беше у план да ја отворам.. Ама јас иам отворено 2-3 теми за Гренд Слемови, па ако сака некој нека каже.. :)

Па не е битно.. Ама човекот праша дали е Рог(џ)ер или Роже.. :)

А за темата за АО, ако има некој кандидат за отварање нека пише тука.. :) Искрено, мене ми беше у план да ја отворам.. Ама јас иам отворено 2-3 теми за Гренд Слемови, па ако сака некој нека каже.. :)

Ae накај петок ќе средам јас(ако некој не среди пред мене:)), таман вечер ќе биди напраен ждребот и ќе се знај кој со кого ќе игра во првото коло..

Tpoицки загуби во финалето во Сиднеј од Французинот Жил Симон со 2-0 во сетови, но мислам дека ќе биди едно од изненадувањата на АО( се мисли на Троицки).

Давид Ферер е победник на ATP турнирот во Оукленд (Нов Зеланд) по победата во финалето над Давид Налбандијан со 6-3. 6-2.

Нашиов не може прво коло квалификации да помине:uvo:
Untitled-1.jpg

Момци, кога ке има некое турнирче пак бре? Кој беше следниот гренд слем ?
Има ли загревање нешто, со некое мастерс турнирче, не сум во тек неможам да видам.

Момци, кога ке има некое турнирче пак бре? Кој беше следниот гренд слем ?
Има ли загревање нешто, со некое мастерс турнирче, не сум во тек неможам да видам.

Дубаи е поинтересен од оние што следуваат мислам а после од март ако не се лажам почнуваат турнирите во индиан велс и мајами..

Оваа недела ќе биди Ротердам интересен турнир..
..ќе играат Содерлинг, Мареј, Чилич, Троицки, Ферер, Цонга, Бердих.

Еве подетална листа...><

Значи гробаров глуп ко к*р едноставно незнае да игра тенис. Кој видел во овој гробар талент, да му се исушат и рацете и нозете, све да му е**м ја на него:violent1: Водство од 3-0 и сервираше, имаше 2 брејка, типот успеа да изгуби 4-6 1-6. Каков деѓен драги боже...затоа нема никогаш да освои Гранд Слем, зошто е проста маса типот, интелигенција 0,00:angry3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom