ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
И на собраниски канал одат преносите од Мастерсот во Мадрид. :smir:

Ај не зезај :vozbud:..Ова само овој турнир или планираат да вршат нон стоп тенис пренос.Не дека ме радува ова, македонскиве коментатори се зверки ама добро е што барем им текнало..

Ај не зезај :vozbud:..Ова само овој турнир или планираат да вршат нон стоп тенис пренос.Не дека ме радува ова, македонскиве коментатори се зверки ама добро е што барем им текнало..
Ќе ги пренесуваат сите мастерс турнири до крајот на сезоната.

да но Новак изгуби поени од предходните мастерси во Монте Карло и Барселона што не ги играше..

50%-50% во финале, никој не може да ме убеди дека Надал има поголема предност.

да но Новак изгуби поени од предходните мастерси во Монте Карло и Барселона што не ги играше..

Никогаш не играл во Барселона Џокович нема изгубено поени таму зашто не ни брани...

50%-50% во финале, никој не може да ме убеди дека Надал има поголема предност.

Надал нема никаква предност, од 0-0 почнуваат :toe:.Не е предност тоа што викаме дека е во подобра форма и игра далеку подобро на земја од ноле зашто ова е спорт и се е можно.Останувам на моето дека Надал ке тепа ама да не отпишуваме никого пред време.Видовме вчера по којзнае кој пат пресврти на меч така да се е можно.Ноле вчера губеше 6-4 3-1 и го врти мечот и тепа јбг.Надал нека игра како сака сепак пратам тенис веќе подолго време и неможам да речам дека Џокович нема никакви шанси денес зошто многу пати имало такви изненадувања до сега.Надал е голем фаворит денес, ама џокович е единствениот моментално кој може да му игра така да да не прогнозираме сепак и да оставиме да видиме што ке направат.

Пак Новак - Рафа !? Ахх изгледа Роџер ќе се пензионира, толку од него... Веројатно, ќе следиме добар тенис, иако мислам дека Белучи вчера можеше да направи изненадување... Имаше брејк предност и во третиот сет, но ништо.. Се надевам дека Рафа го гледал тој меч, и ќе знае како да нападне.. :)

Кое стенкање го прави Надал, во стилот на Шарапова е :pos:

Одличен тенис сега за сега...

ааааааааааа кој е моментално најдобар ДА ВЕ ЧУЈАМ?!?!??!?!?! :D

Ако беше допингиран Надал до сега, океј, допингиран е и Новак :icon_lol:

Пфф.. се разочарав. Не дека навивам за Надал, ама навивам за што повеќе добар тенис. Барем уште еден сет да играа.. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom