ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај да не играш спортска.
Не не ме разбра добро. Не се нервирам дека ме заебал туку дека не се појавува на турнириве на земја воопшто ме нервира ко да ќе го изеде земјата а барем америчкава е брза. Иначе може фан клуб Шаркишиан да се отвори??

Не не ме разбра добро. Не се нервирам дека ме заебал туку дека не се појавува на турнириве на земја воопшто ме нервира ко да ќе го изеде земјата а барем америчкава е брза. Иначе може фан клуб Шаркишиан да се отвори??

Слободно отвори.

Јас би сакал фан клуб за Гарангангананганга да отворам ,ред џон ќе може? :D :D

upload_2016-4-13_14-15-19.png

Еволуцијата во машкиот дел од овој свет(АТП тур) :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Џумхур моментално игра во Букурешт,има водство во трет сет од 2-0 меѓутоа се повреди.
Од ова прво што го гледам мислам дека е нешто со лигаментите бидејки се држи за коленото и не може ни да мрдне да направи 2-3 чекори.
Се надевам грешка сум и ќе почекам да видиме што ќе биде дали ќе продолжи,ќе биде стварно греота во најдобриот дел од неговата кариера да се повреди на вака шугав начин.

Џумхур моментално игра во Букурешт,има водство во трет сет од 2-0 меѓутоа се повреди.
Од ова прво што го гледам мислам дека е нешто со лигаментите бидејки се држи за коленото и не може ни да мрдне да направи 2-3 чекори.
Се надевам грешка сум и ќе почекам да видиме што ќе биде дали ќе продолжи,ќе биде стварно греота во најдобриот дел од неговата кариера да се повреди на вака шугав начин.

аман бе го имам да победи со хендикеп од 3.5гемови. Што убаво одеше, и сега и со направен брејк ОН се повредил :facepalm: Нека предаде нека не ми се прави паметен.

аман бе го имам да победи со хендикеп од 3.5гемови. Што убаво одеше, и сега и со направен брејк ОН се повредил :facepalm: Нека предаде нека не ми се прави паметен.
Добар е,после МТО почна да игра подобро него пред тоа.
Ќе тепа.

Хет-трик: Ѓоковиќ по третпат најдобар спортист на светот!
146885517257153b62c18f1478994555_w640.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=lknMRwNfvUw

Последно уредено:
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/artic...bc_sport&ns_source=facebook&ns_linkname=sport

Becker was speaking at the Laureus World Sports Awards, where he said:

"I believe 100% Andy is clean.

"Roger [Federer] is clean, Rafa [Nadal] is clean, all these guys are clean. Novak gets tested a lot."

@undercover
I Armstrong beshe clean :) . Druze,da ne se povtarame, go znaesh moeto mislenje ,jas mislam deka Rafa koristel/koristi nekoi kokteli.Kako be majku mu eve dve godini ima tapa rezultati a ne se povreduva a nastapuva skoro sekade , a porano znaesh kako beshe.Neli ke ja tuzeshe taa zamenik ministerot za sport , nema nishto. Nejse,ti shto mislish? Kaj ima chad ima I ogan. Ubeden sum deka ke kiksne,ke zgreshi koga togash,ke proba da osvoi ushte nekoj slem

И така случајно му текна на Надал да не се допингува година дена, па еве сега пак почна, апсолутно неверојатна логика.

И така случајно му текна на Надал да не се допингува година дена, па еве сега пак почна, апсолутно неверојатна логика.
moe mislenje be Stef ,vremeto ke pokaze , ama stvarno chuden razvoj ima karierata na Rafa. Zoshto be samo za nego se shirat takvi aferi ,zoshto nema za Fed,Djovak,Marej, zoshto takvi chudni misteriozni povredi (hofa,grbot I dr) , zoshto skoro dve godini nema nikakva povreda ama I nikakvi rezultati a najzbien raspored. Kako I da e , sekoj si ima pravo na svoe mislenje.

moe mislenje be Stef ,vremeto ke pokaze , ama stvarno chuden razvoj ima karierata na Rafa. Zoshto be samo za nego se shirat takvi aferi ,zoshto nema za Fed,Djovak,Marej, zoshto takvi chudni misteriozni povredi (hofa,grbot I dr) , zoshto skoro dve godini nema nikakva povreda ama I nikakvi rezultati a najzbien raspored. Kako I da e , sekoj si ima pravo na svoe mislenje.
Па еве сега за Федерер имаше дека бил на сајлент бан, дека врска немала операцијата на коленото, за Новак со кислородните третмани во Австралија да не правам муабет, еве сега и за Мареј. Секад имало и ќе има вакви новинарски срања.

Па еве сега за Федерер имаше дека бил на сајлент бан, дека врска немала операцијата на коленото, за Новак со кислородните третмани во Австралија да не правам муабет, еве сега и за Мареј. Секад имало и ќе има вакви новинарски срања.
ne,ne,ne,,ne e taka ,ne e tochno ,relativizirash ili crpish informacii od ebivetar portali bez ime I prezime pozadi tie napisi ,ako postojat voopshto de

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom