Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не ме разбра добро. Не се нервирам дека ме заебал туку дека не се појавува на турнириве на земја воопшто ме нервира ко да ќе го изеде земјата а барем америчкава е брза. Иначе може фан клуб Шаркишиан да се отвори??Пробај да не играш спортска.
Не не ме разбра добро. Не се нервирам дека ме заебал туку дека не се појавува на турнириве на земја воопшто ме нервира ко да ќе го изеде земјата а барем америчкава е брза. Иначе може фан клуб Шаркишиан да се отвори??
Џумхур моментално игра во Букурешт,има водство во трет сет од 2-0 меѓутоа се повреди.
Од ова прво што го гледам мислам дека е нешто со лигаментите бидејки се држи за коленото и не може ни да мрдне да направи 2-3 чекори.
Се надевам грешка сум и ќе почекам да видиме што ќе биде дали ќе продолжи,ќе биде стварно греота во најдобриот дел од неговата кариера да се повреди на вака шугав начин.
Добар е,после МТО почна да игра подобро него пред тоа.аман бе го имам да победи со хендикеп од 3.5гемови. Што убаво одеше, и сега и со направен брејк ОН се повредилНека предаде нека не ми се прави паметен.
I Armstrong beshe cleanhttp://www.bbc.co.uk/newsbeat/artic...bc_sport&ns_source=facebook&ns_linkname=sport
Becker was speaking at the Laureus World Sports Awards, where he said:
"I believe 100% Andy is clean.
"Roger [Federer] is clean, Rafa [Nadal] is clean, all these guys are clean. Novak gets tested a lot."
@undercover
moe mislenje be Stef ,vremeto ke pokaze , ama stvarno chuden razvoj ima karierata na Rafa. Zoshto be samo za nego se shirat takvi aferi ,zoshto nema za Fed,Djovak,Marej, zoshto takvi chudni misteriozni povredi (hofa,grbot I dr) , zoshto skoro dve godini nema nikakva povreda ama I nikakvi rezultati a najzbien raspored. Kako I da e , sekoj si ima pravo na svoe mislenje.И така случајно му текна на Надал да не се допингува година дена, па еве сега пак почна, апсолутно неверојатна логика.
Па еве сега за Федерер имаше дека бил на сајлент бан, дека врска немала операцијата на коленото, за Новак со кислородните третмани во Австралија да не правам муабет, еве сега и за Мареј. Секад имало и ќе има вакви новинарски срања.moe mislenje be Stef ,vremeto ke pokaze , ama stvarno chuden razvoj ima karierata na Rafa. Zoshto be samo za nego se shirat takvi aferi ,zoshto nema za Fed,Djovak,Marej, zoshto takvi chudni misteriozni povredi (hofa,grbot I dr) , zoshto skoro dve godini nema nikakva povreda ama I nikakvi rezultati a najzbien raspored. Kako I da e , sekoj si ima pravo na svoe mislenje.
ne,ne,ne,,ne e taka ,ne e tochno ,relativizirash ili crpish informacii od ebivetar portali bez ime I prezime pozadi tie napisi ,ako postojat voopshto deПа еве сега за Федерер имаше дека бил на сајлент бан, дека врска немала операцијата на коленото, за Новак со кислородните третмани во Австралија да не правам муабет, еве сега и за Мареј. Секад имало и ќе има вакви новинарски срања.