- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.430
- Поени од реакции
- 7.238
добар е надал за брзо ќе го достигне нивото на фабио фоњини
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I mene. Opsto, ne samo poradi toa sto se ponasa loso protiv Nadal. So sekoj protivnik e vakov, lingur klasicen.Ако изгубеше пак од антипатичниов, нека се убиеше.Ниеден тенисер не ме нервира нешто посебно, ама ваква антипатична појава ко Росол дефинитивно нема во тенисов.
Почни од погледот каков му е (мислиш чека пресуда за 4-кратно убиство), ни да се израдува незнае на поен, скокањето пред ритерн и заврши со "куртоазното поздравување" на крај, па цели сезони по истите турнири играат, повеќе се гледаат меѓу себе него со фамилијата дома и вакво однесување да има...Па што и да ти има згрешено еднаш ќе се насмееш бе.I mene. Opsto, ne samo poradi toa sto se ponasa loso protiv Nadal. So sekoj protivnik e vakov, lingur klasicen.
И ја го гледав, го имав играно да тепа.Каква петарда е...Игра се гази од смеење, на крај едвај чекаше да заврши.Овај грков австралиски изгледа пати од комплекс на нижа вредност па глуми лудило дека не му се игра на 250ка турнири. Друго објаснување нема за оваква игра.