ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме интересира искрено, се знае кој е вистинскиот број 1 :)

not sure if seriouоs ова за АТП глупостиве. Мареј нема да игра во Базел-причина плус да гледаш Ифет до Лондон.

Мене ми е сеисто, Новак 99% сигурно до крај на годината ќе беше на тоа прво место. :)

Некој е нервозен :icon_lol:
Напротив, ќе имаме уште една причина за тоа како Ноле можел да стане повторно број еден (а тоа е на зелена маса). И никогаш нема да дознаеме , дали ќе успеел тоа да си го добие на регуларен начин (без разлика во каква форма е)

Напротив, ќе имаме уште една причина за тоа како Ноле можел да стане повторно број еден (а тоа е на зелена маса). И никогаш нема да дознаеме , дали ќе успеел тоа да си го добие на регуларен начин (без разлика во каква форма е)
Па си го доби, пред некое време т.е после ланскиот Вимблдон ако се сеќаваш добро кога ја освои титулата, па стана број 1 во Свет, ќе си го добиеше, дали на 5ти или после турнирот во Лондон, небитно..
Не знам што толку се крева фама т.е креваш фама, јас за тој што навивам сакам да освојува титули, а тоа дали број 1 или број 100 ќе е не ми е битно, нормално ако освојува титули ќе е при врвот, на врвот.
Оваа година е најдобар, најконстантен, поените на АТП рејс го кажуваат тоа.

Па си го доби, пред некое време т.е после ланскиот Вимблдон ако се сеќаваш добро кога ја освои титулата, па стана број 1 во Свет, ќе си го добиеше, дали на 5ти или после турнирот во Лондон, небитно..
Не знам што толку се крева фама т.е креваш фама, јас за тој што навивам сакам да освојува титули, а тоа дали број 1 или број 100 ќе е не ми е битно, нормално ако освојува титули ќе е при врвот, на врвот.
Оваа година е најдобар, најконстантен, поените на АТП рејс го кажуваат тоа.
Како што реков, никогаш нема да дознаеме, и муабетите од типот што би било кога би било, само ќе одат контра Новак, и ќе му остават дамка во кариерата, дека други го поставија за бр.1, не тој самиот.

Како што реков, никогаш нема да дознаеме, и муабетите од типот што би било кога би било, само ќе одат контра Новак, и ќе му остават дамка во кариерата, дека други го поставија за бр.1, не тој самиот.
Лол.

Почнуваш дискусија за после да ја завршиш со Лол :facepalm:
Jaс ја завршив дискусијата погоре како што глеаш, ти почна за тоа зелена маса, плава маса, мислиш Новак го боли тоа дали е на прво место?
Тоа уште повеќе притисок создава на самиот тенисер.
И убаво е објаснето зошто е ова скусување на поените, поназад. Делуваш како чичко му на Надал што ги укривуваше АТП за распоредот на турнирите, искрено.

Jaс ја завршив дискусијата погоре како што глеаш, ти почна за тоа зелена маса, плава маса, мислиш Новак го боли тоа дали е на прво место?
Тоа уште повеќе притисок создава на самиот тенисер.
И убаво е објаснето зошто е ова скусување на поените, поназад. Делуваш како чичко му на Надал што ги укривуваше АТП за распоредот на турнирите, искрено.
Не бе играчите играат од хоби, нив не им е важно кој е прв а кој не:tapp:
Сигурен сум дека ако го прашуваат Ноле, тој не би го зел првото место на ваков начин, туку на терен како сите останати.

kakva zelena masa,kakvi gluposti...Novak i lani i godinava ima najmnogu poeni smetano po
,,race to London,,.Vo momentov ima okolu 3000 poeni poveke od Federer,a za lani ic muabet da ne praime...ako toj ne e za prvo mesto,ne znam koj e.Zaradi takviot kakov shto e sistem na boduvanje , imame malce cudni situacii kade shto lani pred London imashe okolu 3500 poeni poveke od Federer,godinava 3000 poveke, a mnogu likovi smetaat deka ne treba da e prv.
Seedno,vaka ili onaka ,Novak posle Pariz sekako ke beshe/bide prv...osven ako ima nekoj shto misli deka Novak nema da stigne do polufinale na Pariz (ima nikoi shto sakaat da ne stigne:))
pa eve ajde koj saka opkladi ,vo avatari ako nishto drugo ,bujrum

Canon , i jas kako Vidi Fotos...LOL

Aбе уште кога ќе му го видиш потписот јасно ти е се. Секогаш некој друг е крив, се некои conspiracy теории се тераат, а јасно е дека и покрај тоа што Новак имаше послаба сезона од ланската, пак е најдобар по поени и годинава.

Ќе му оставело дамка во кариерата бе. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom