ATP тенис - општа дискусија

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475

Еве стратегии за Надал и Џока без коментари најдобри please.........

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Каква игра на Димитров !!! Само во последниот сервис гем кога сервираше да остане во сетот киксна малку, другото се е чиста 10ка.
Бекхендот е одличен, одлични пасинг-шотови, одличен сервис и движење. Ете ја иднината на машкиот тенис!

С

сашенко

Гостин
Надал се кикса против Колшрајбер. И во првиот сет имаше шанса за брејк, ја пропоушти па го изгуби сетот после еве и во вториот исто пропушти 40-0 на негов сервис :facepalm: неможам да гледам веќе

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Najkrivo mi e sto gubi od tezok pacer kako kolsvajber, koj koga igra so poslabi obavezno gubi a eve so nadal ke pobedi, ne mozam da go podnesam!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Каква игра на Колшрајбер, секоја чест! сега е јасно дека не е случајна победата лани вс Федерер во финалето, летаа винери од сите страни...страшно агресивна игра, браво.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Najkrivo mi e sto gubi od tezok pacer kako kolsvajber, koj koga igra so poslabi obavezno gubi a eve so nadal ke pobedi, ne mozam da go podnesam!
Пацери се викаат тие што ги победуваат најдобрите?
Еден пораз, ама еден не сте признале како што треба.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
A be poraz e , ali ova e cista zaebancija od Nadal, znaci ne ni trebase da igra vo halle....

L

Löwe

Гостин
Па најверојатно играше, со надеж дека германците и по него ќе крстат улица.:D
Па со оглед на посетеноста на неговите мечеви колку што беше... Во дубл мечот од прво коло се собраа повеќе луѓе отколку сингл мечот на Федерер против Мајер иако Федерер е таму "ѕвездата"
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 19:56 ---
Вторпат со ред Федерер го добива Раонич на искуство.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Па со оглед на посетеноста на неговите мечеви колку што беше... Во дубл мечот од прво коло се собраа повеќе луѓе отколку сингл мечот на Федерер против Мајер иако Федерер е таму "ѕвездата"
.
Mислам дека прв пат игра на овој турнир, а и да не му е прв пат, како прв носител на турнирот, нормално е дека ќе има публика, глупа ти е споредбата.
А за улица, мало морген :D

L

Löwe

Гостин
Mислам дека прв пат игра на овој турнир, а и да не му е прв пат, како прв носител на турнирот, нормално е дека ќе има публика, глупа ти е споредбата.
А за улица, мало морген :D
2 пат. Нема потреба улица во Хале. Има многу други места каде што можат не улица, споменик од Надал да кренат.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
2 пат. Нема потреба улица во Хале. Има многу други места каде што можат не улица, споменик од Надал да кренат.
Toчно, Шпанија и Франција, ама тоа не се многу места, него 2.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Каков лембек е овој Бердих :facepalm: .Ги пука топките во аут како луд.Има форхенд страшен но некад ја усерува тотално..

Kajgana Shop

На врв Bottom