- Член од
- 19 март 2013
- Мислења
- 3.781
- Поени од реакции
- 6.002
Да , ја вчера идев по програмска шема и видов уз мењање канали дека стаиле на двојката. Направиле промена некоја у меѓувреме.Имаш на арена спорт 2
Да , ја вчера идев по програмска шема и видов уз мењање канали дека стаиле на двојката. Направиле промена некоја у меѓувреме.Имаш на арена спорт 2
Прават промена во текот на денот, премногу сериозна телевизијаДа , ја вчера идев по програмска шема и видов уз мењање канали дека стаиле на двојката. Направиле промена некоја у меѓувреме.
Има уште нешто импресивно кај Алкараз за кое никој не зборува и сите сметаат дека е најдобар на земја, а всушност не е, туку на трева е. На трева има сооднос на победи и порази од дури 89%, со што е подобар и од Надал, и од Федерер и од Ѓоковиќ до сега. Јес да има далеку помалку мечеви од нив и допрва ќе се види каков е, ама сеедно, самиот процент од 89% победи на трева е навистина импресивен.
Технички е така.Мое мислење, Алкараз е покомплетен играч од Синер![]()
Финалето го нема никаде, значи стварно се идиоти! Се по список...
Дај пуштете некој добар стрим линк, please.
Го има бе, на арена 6 : )))Финалето го нема никаде, значи стварно се идиоти! Се по список...
Дај пуштете некој добар стрим линк, please.
А Арена 6 ја има во Србија. Ма сФе по список! Им пишав пак на Телеком. Сега ќе им досаѓам за секој ебан меч што ќе го испуштам!Го има бе, на арена 6 : )))
ne go gledav bidejki sum na pat ama mi skina strasen list. koga se povredi? gledam deka pocnal so brejk no posle celiot tek na mecot e prikazna za sebe.Се повреди Алкараз.
Па медикал побара на 2-1 во втор сет, ама од тој гем до крај на меч осетно му падна нивото и направи тон неизнудени. Нешто на бутниот мускул на десната нога го масираа... Штета јебига, ваљда не е нешто сериозно.ne go gledav bidejki sum na pat ama mi skina strasen list. koga se povredi? gledam deka pocnal so brejk no posle celiot tek na mecot e prikazna za sebe.