ATP тенис - општа дискусија

Член од
23 јуни 2008
Мислења
2.003
Поени од реакции
1.296
Сакам да ги нервирам Новаковци ама го искосив Алкараз му ебав матер.
opravduvanjeto za tvoite standardno promasheni prognozi deka e za da gi nervirash Novakovci e isto kako koga partnerot ili partnerkata ja fatish vo neverstvo i ona ti vika ne e toa shto mislish.Inaku,produzi dalje,dobro ne nervirash

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Никако не ти идат прогнозиве.
Ми текна и мене на ова (бидејќи на мене се обраќа со постов). Aма многу касно видов дека е пак пуштен форумов и веќе си ја имаше признаено грешката, па сметав дека веќе ја имав испуштено шансата да поентирам на лајкови и затоа решив да не го закачувам. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Рублев немаше победа на турниров до годинава, сега финале ќе игра, Новак откажа све до УС оупен, емотивно истрошен ваљда на 0 е, до тогаш на тоа ќе треба да работи и би требало малце полабаво сега да влага на турнириве без никаков притисок. Што вика Иванишевич, секогаш бара некаква мотивација и сеа ваљда ќе ја гледа во тоа да биде единствен тенисер, без разлика жени или мажи, кој би имал 25 слемови, друго немало.

Иначе, истиот мастерс, пред 14 години, it can't get better than this. Не верувам дека одма би ви текнало кој победил, полесно е да се убоде ако се знае дека во 1/4 финале испаднаа и Надал, и Новак и Фед.

1723450716311.png

Член од
14 август 2010
Мислења
1.222
Поени од реакции
1.481
Вакво четвртфинале се играше пред 15 години, не 14

Член од
11 април 2023
Мислења
2.071
Поени од реакции
6.829
Рублев немаше победа на турниров до годинава, сега финале ќе игра, Новак откажа све до УС оупен, емотивно истрошен ваљда на 0 е, до тогаш на тоа ќе треба да работи и би требало малце полабаво сега да влага на турнириве без никаков притисок. Што вика Иванишевич, секогаш бара некаква мотивација и сеа ваљда ќе ја гледа во тоа да биде единствен тенисер, без разлика жени или мажи, кој би имал 25 слемови, друго немало.

Иначе, истиот мастерс, пред 14 години, it can't get better than this. Не верувам дека одма би ви текнало кој победил, полесно е да се убоде ако се знае дека во 1/4 финале испаднаа и Надал, и Новак и Фед.

Прегледај го приврзокот 426179
Делпо Мареј финале ми текнува.На Федерер му беше роденден на мечот со Цонга и му пееа од публика Happy Birthday:), ама изгуби во многу добар меч во три сета.
Вакви тенисери и мечеви нема да гледаме долго време, играчиве како Руне,Руд,Рублев,Циципас во тоа време ни во топ 20 не би биле.
Автоматски споено мислење:

Вакво четвртфинале се играше пред 15 години, не 14
Добро де 2009 е ова, годината кога Делпо зема УС Опен, се збунил човекот друго сакаше да каже.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.931
Поени од реакции
4.324
Тешко е да се каже од Попирин , Фоњини и Сок кој е најнеочекуван освојувач на 1000ка последниве 15-20 години. Рублев уште го немал допрено дното , добро напредува кон него.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.654
Тешко е да се каже од Попирин , Фоњини и Сок кој е најнеочекуван освојувач на 1000ка последниве 15-20 години. Рублев уште го немал допрено дното , добро напредува кон него.
Само голема е веројатноста да се самоубие пред да дојде до дното познавајќи го каков невротик е.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.728
Поени од реакции
2.794
хмм за Фоњини би рекол и очеуван со тоа ниво на игра што го прикажа таа 2019 година, баш добро памтам дека Надал ќе изгубеше сет на 0 на земја и тоа спаси Рафа две сет топки и ми се чини 6-2 заврши тој прв сет. Год левел ниво беше, рамни ударци, дропови, мрежа, неочекувано да, ама апсолутно и заслужено. Сок беше во конкуренција за Лондон и топ 8 и тоа му беше главна мотивација тогаш и успеа во тоа. Ја би го додал во листава Хуркач Мајами 2021, Камерон Нори Индијан Велс ми се чини 2020та, е тие ми се во рангот на овој мастерс моментално.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.296
Поени од реакции
11.596
Каков втор сет на Швојнтек - Грачева
6-0 5-2 и 40-15 (2 брејк и меч топки), и го еба сетов.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745

Како не му е срам на овој Алкараз. :kafence: Браво за Монфис, голема победа за него.

Инаку со поразов, Алкараз останува зад Џоковиќ пред УС Опен. Ама ако Зверев го освои турнирот, тој оди на второ место и ќе биде втор носител.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981

Како не му е срам на овој Алкараз. :kafence: Браво за Монфис, голема победа за него.

Инаку со поразов, Алкараз останува зад Џоковиќ пред УС Опен. Ама ако Зверев го освои турнирот, тој оди на второ место и ќе биде втор носител.
Ama cekaj sega kako toa skrsil reket, pa kakov primer so toa dava na pomladite generacii dajte vi se molam. Ama ako, neka go, bolje da ide po stapkite na Novak, otkolku da glumi ludilo nekoe dopadlivo za gmizavcite razgaleni i osetlivi, nek mu se mnozat vakvite momenti. ;) ;) ;) ;)
Sea uste da uspee da ja isfrli cela nervoza i da se resetira vaka, i na dobar pat e definitivno da bide eden od najgolemite vo idnina. :smirce:

Inace so Novak na istiov turnir lani, bese poiznerviran, ne iskrsi reket ama go lupase na klupa, i vo edna takva prilika si ja povredi malce desnata raka, se isece, taka nesto, ali izglea mizele ovie sto go pisale tvitov togas, ili ne gleale.

Kako i da e, od Monfils da izgubis, sega, vo ovoj del od negovata kariera .... :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom