ATP тенис - општа дискусија

Член од
19 март 2013
Мислења
3.386
Поени од реакции
5.051
Јас многу го сакам Синер ама еве најискрено во што е поинтелигентен Синер од Карлос? Глеј денес, реален резултат е 3-1 за Саша, лош накај очаен е Карлос а е 2-2 у сетови уз потполно отворен 5 сет, а сето тоа е заради мудатоста на Карлост и интелигенцијата и спортската дрскост што ја има во себе.
Новак е уште активен , на тоа мисли :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.301
Поени од реакции
46.845
Ne e svesen izgleda Zverev kakva sansa mu se ukazuva da go osvoi debitantskiot slem, protiv vakov grogiran Alkaraz so grcevi. Ne znam sto poveke saka da ima vo svoja polza za da pobedi denes, eve go, 2 rutini na mreza, eden pola metro aut eden vo mreza, i posle toa dupla. Teniski samoubica.

Член од
6 септември 2021
Мислења
326
Поени од реакции
563
Јас многу го сакам Синер ама еве најискрено во што е поинтелигентен Синер од Карлос? Глеј денес, реален резултат е 3-1 за Саша, лош накај очаен е Карлос а е 2-2 у сетови уз потполно отворен 5 сет, а сето тоа е заради мудатоста на Карлост и интелигенцијата и спортската дрскост што ја има во себе.
Како може да е реален резултат 3-1 за Зверев, кога во 3 од 4те сета Карлос е подобар?
Во третиот чоукна 2-5 затоа и го изгуби. 4ти исто изгази.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.345
Новак е уште активен , на тоа мисли :D
Добро Новак го тргам на страна во муабетов зашо е на залез на кариера а и веќе има докажано милијарда работи така да излишно е да го мешаме у дискусијава.
Автоматски споено мислење:

Како може да е реален резултат 3-1 за Зверев, кога во 3 од 4те сета Карлос е подобар?
Во третиот чоукна 2-5 затоа и го изгуби. 4ти исто изгази.
Претерав можда и ја у обидот да доловам дека Алкараз е лош денес за негови стандарди.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.386
Поени од реакции
5.051
Ај кој има муда сеа нека се клади во живо на мечов :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
2.007
Поени од реакции
1.306
kolku e losh Karlos denes,isto tolku e losh i Zverev.Preeska ubavo kaza,poruzen mech zdravje.Sine,ti se bodesh beshe za pishanoto deka Karlos e najkompleten igraxh na turot denes.Daleku e od kompleten druze,daleku.Okolu teniskiot intelekt ne sakam da polemiziram,oti sepak ne znam kako se meri,a i game planot ne go pravi sam igrachot,tuku so trenerot.Cicipas kolku saka neka e intelekt,ama pokraj takov crep,balvan od trener,tatko mu, djabe intelektot.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.301
Поени од реакции
46.845
Reziserov celo vreme dava hawk eye, preeska na mozda najbitniot poen u mechov, se naprai naudren, najverojatno zakaci linija i ja takov vpecatok dobiv ama dobro ke bese da vidime kolku sreka imase tuka Karlos, zaso toa bese brejk za Zverev ako ispadnese dupla.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.386
Поени од реакции
5.051
Многу битен момент е неприкажувањето на 2-1 40-15 дали е дупла или не компјутерски за нас гледачите.
Дали прикрија аут ради репутацијата на судијата?
Иначе да , излив на мозок на Зверев во 5 сет.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
2.007
Поени од реакции
1.306
Zverev vo peti set nema sila ni bivshata zenska da ja shamara,tuku obratno,ke jade kjotek i od nejze.

Kajgana Shop

На врв Bottom