ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Едно од погрдите финалиња у задње време, работава е кој помалце ќе се изглупира. Барем до сега, ќе видиме до крај на меч.

Богами , од атрактивни поени она шо го фати Зверев после лудиот волеј од земја на Карлос , друго ништо.

Сам го губи финалево Алкараз. Па ја не знам зашо не форсира дропови кога тоа секад пали против Зверев.

koj e onoj u kadar sto go pokazuvaat so cvikeri i bmw kapce? dosadni se vise da im ebam rezijata. Vidi go pa i toj kakov e, druze idi vrati se u sreden vek so kvazimodo vadete i voda od bunar na kralicata

Го зарази Зверев со лошата игра Алкараз.
Сеа овој го нема скоро пола сат.
Си има бариери против Зверев , покрај Синер и Саша се држи одлично од основна линија.

Аууу смечон ако го утнеше која брука :pos:

Независно од резултатот денес, срамно е да кажеш дека Синер е поинтелигентен од Карлос и дека Карлос е силеџија и сервер. Не постои поинтелигентен и поразновиден играч од Карлитос моментално.

Не сум видел ваков лоб до сега :eek:
Го памтам на Рафа само тој твинер лобот во Мадрид против Ноле.

Ке оди во 5ти сет финалето

Еве зашто изреагира така папа Зверев на оној промашен форхенд во вториот поен на 4тиов сет.
0-15 беше за Зверев го имаше моментумот, промаши обичен удар и следеше бурна реакција од татко му, кој во глобала е многу смирен и многу ретко покажува емоции.
Па уште енглескиов коментатор на Еуроспорт се чуди, демек зошто ваква нервоза после добиен таков трет сет .
И баш после тој поен све тргна надолу за Саша.

И повторно грчеви во мускулите има Карлитос како во ланското полуфинале

И повторно грчеви во мускулите има Карлитос како во ланското полуфинале

Да , не е веќе толку мобилен последниве 3 гејма. Тоа е до некаде предност за Зверев во 5ти сет во зависност од колку се јаки грчевите. Само Зверев со вакви зицер промашувања потсеќа на старите негови денови.

Зверев секој битен поен во 4тиот сет успеа да го заебе.

Јас многу го сакам Синер ама еве најискрено во што е поинтелигентен Синер од Карлос? Глеј денес, реален резултат е 3-1 за Саша, лош накај очаен е Карлос а е 2-2 у сетови уз потполно отворен 5 сет, а сето тоа е заради мудатоста на Карлост и интелигенцијата и спортската дрскост што ја има во себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom