ATP тенис - општа дискусија

С

сашенко

Гостин
И на собраниски канал одат преносите од Мастерсот во Мадрид. :smir:
Ај не зезај :vozbud:..Ова само овој турнир или планираат да вршат нон стоп тенис пренос.Не дека ме радува ова, македонскиве коментатори се зверки ама добро е што барем им текнало..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што така бе се откажаа фановиве на Ноле одма?!:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Ај не зезај :vozbud:..Ова само овој турнир или планираат да вршат нон стоп тенис пренос.Не дека ме радува ова, македонскиве коментатори се зверки ама добро е што барем им текнало..
Ќе ги пренесуваат сите мастерс турнири до крајот на сезоната.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
да но Новак изгуби поени од предходните мастерси во Монте Карло и Барселона што не ги играше..

Ф

Фил Ајви

Гостин
50%-50% во финале, никој не може да ме убеди дека Надал има поголема предност.

С

сашенко

Гостин
да но Новак изгуби поени од предходните мастерси во Монте Карло и Барселона што не ги играше..
Никогаш не играл во Барселона Џокович нема изгубено поени таму зашто не ни брани...

50%-50% во финале, никој не може да ме убеди дека Надал има поголема предност.
Надал нема никаква предност, од 0-0 почнуваат :toe:.Не е предност тоа што викаме дека е во подобра форма и игра далеку подобро на земја од ноле зашто ова е спорт и се е можно.Останувам на моето дека Надал ке тепа ама да не отпишуваме никого пред време.Видовме вчера по којзнае кој пат пресврти на меч така да се е можно.Ноле вчера губеше 6-4 3-1 и го врти мечот и тепа јбг.Надал нека игра како сака сепак пратам тенис веќе подолго време и неможам да речам дека Џокович нема никакви шанси денес зошто многу пати имало такви изненадувања до сега.Надал е голем фаворит денес, ама џокович е единствениот моментално кој може да му игра така да да не прогнозираме сепак и да оставиме да видиме што ке направат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Пак Новак - Рафа !? Ахх изгледа Роџер ќе се пензионира, толку од него... Веројатно, ќе следиме добар тенис, иако мислам дека Белучи вчера можеше да направи изненадување... Имаше брејк предност и во третиот сет, но ништо.. Се надевам дека Рафа го гледал тој меч, и ќе знае како да нападне.. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Кое стенкање го прави Надал, во стилот на Шарапова е :pos:

Одличен тенис сега за сега...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
на кој дроги е Србинов !?

Ф

Фил Ајви

Гостин
ааааааааааа кој е моментално најдобар ДА ВЕ ЧУЈАМ?!?!??!?!?! :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Ако беше допингиран Надал до сега, океј, допингиран е и Новак :icon_lol:

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Пфф.. се разочарав. Не дека навивам за Надал, ама навивам за што повеќе добар тенис. Барем уште еден сет да играа.. :/

Kajgana Shop

На врв Bottom