ATP тенис - општа дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.369
Возниацки( или Возниаки, глеам се буните за имињата :)) лошо ја почна сезоната, пораз во Сиднеј од Цибулкова, 0-2(36/36)...изненадување направи Бојана Јовановски( на жалост Србинка), ја победи Резаи со 2-0 во сетови, оваа година би требало да биди изненадување девојчето.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кузнетсова во невидена форма е вчера ја потопи Стосур вечер пак тепа незнам со кој игра ама..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
A толку е тоа битно како се вика(изговара) ? :)

Иначе тема за АО ќе се отвара или? .. рано е сеуште, ждребот не е напраен.
Па не е битно.. Ама човекот праша дали е Рог(џ)ер или Роже.. :)

А за темата за АО, ако има некој кандидат за отварање нека пише тука.. :) Искрено, мене ми беше у план да ја отворам.. Ама јас иам отворено 2-3 теми за Гренд Слемови, па ако сака некој нека каже.. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.369
Па не е битно.. Ама човекот праша дали е Рог(џ)ер или Роже.. :)

А за темата за АО, ако има некој кандидат за отварање нека пише тука.. :) Искрено, мене ми беше у план да ја отворам.. Ама јас иам отворено 2-3 теми за Гренд Слемови, па ако сака некој нека каже.. :)
Ae накај петок ќе средам јас(ако некој не среди пред мене:)), таман вечер ќе биди напраен ждребот и ќе се знај кој со кого ќе игра во првото коло..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.369
Tpoицки загуби во финалето во Сиднеј од Французинот Жил Симон со 2-0 во сетови, но мислам дека ќе биди едно од изненадувањата на АО( се мисли на Троицки).

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
507
Давид Ферер е победник на ATP турнирот во Оукленд (Нов Зеланд) по победата во финалето над Давид Налбандијан со 6-3. 6-2.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Нашиов не може прво коло квалификации да помине:uvo:
Untitled-1.jpg

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Момци, кога ке има некое турнирче пак бре? Кој беше следниот гренд слем ?
Има ли загревање нешто, со некое мастерс турнирче, не сум во тек неможам да видам.

С

сашенко

Гостин
Момци, кога ке има некое турнирче пак бре? Кој беше следниот гренд слем ?
Има ли загревање нешто, со некое мастерс турнирче, не сум во тек неможам да видам.
Дубаи е поинтересен од оние што следуваат мислам а после од март ако не се лажам почнуваат турнирите во индиан велс и мајами..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.369
Оваа недела ќе биди Ротердам интересен турнир..
..ќе играат Содерлинг, Мареј, Чилич, Троицки, Ферер, Цонга, Бердих.

Еве подетална листа...><

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Значи гробаров глуп ко к*р едноставно незнае да игра тенис. Кој видел во овој гробар талент, да му се исушат и рацете и нозете, све да му е**м ја на него:violent1: Водство од 3-0 и сервираше, имаше 2 брејка, типот успеа да изгуби 4-6 1-6. Каков деѓен драги боже...затоа нема никогаш да освои Гранд Слем, зошто е проста маса типот, интелигенција 0,00:angry3:

Kajgana Shop

На врв Bottom