С
сашенко
Гостин
Види Incognitus, Џо Мекенро цела кариера се бунел на судиите па никому ништо, сите го обожаваат легенда е човекот. Надал порано си ќутеше ептен, и сега на вакви мали промени реагирате како којзане што да направил
Па јас не ти викам дека не го прави тоа, туку дека сите го прават. Мислам тотален нон сенс, е јас да го напаѓам Рафа демек фер да бидам, а другиве фанови ни А ни Б за глупостите кои ги прават нивните тенисери. Малку аршинот е изместен. Ама гледаш и сам колкав трн во око е човекот на останатите, дури изненадувачки.^ good one
Иначе, Рафа комуницира со тренерт бе RocknRolaa, не сме слепи да не го видиме тоа. И мислам дека не е коректно. Не би сакал таков спортист како него да си ја наруши репутацијата со вакви безпотребни работи. Кој друг сака нека го прави ова, Рафа не смее да си дозволи такви работи. Не му ја нарушуваат репутацијата тие што зборат, него он самиот со тоа што продолжува да комуницира со Тони за време на натпревар.
Те разбирам бе, Рафаел е конкуренција на Новак и ете смета. Јас од друга страна, многу ферски гледам на Новак и скоро никогаш да не сум го критикувала макар што имало негови постапки кои ме иритирале. Жив човек е, тоа е. Само напред, лечи си фрустрации од Рафаел. Српските форуми очигледно се претесни да ве соберат.Како зашто? Па видиш да је Надал раније опомињан због сугестија које је током игре добијао од стрица Тонија. Ја не знам да су друге играче опомињали због тога.
Тачно је да многи играчи траже знак од тима да ли да траже челинџ или не, али "illegal coaching" је озбиљнија ствар. О томе бар ја овде пишем, а неки запели како сви раде исто. Па не ради сви исто...
Друго, Рафа у последње време много иритира тиме што му све смета и буни се против свакојаких глупости, али САМО КАД ГУБИ...наравно да ће онда људи почети да му на нос набијају овакве ствари, којима до јуче нису придавали посебан значај.
I want to apologize to all, I suffer a tendinitis and I can't to play against Novak for Alma Nadal. I share with you my apologies, in particular to the fans that had already purchased a ticket to such a good cause.
http://bit.ly/NwT6Iv
Се уплашиНадал го откажа хуманитариот меч со Новак (или одложи)
Се уплаши
Никаде не прочитав ништо по ова прашање. Макар што стварно не би било во ред да инсистираат на бел дрес код, зашто сепак ова е Олимпијада и тенисерите се борат за своите земји.Што мислите за олимписките игри во тенис? Ќе треба да се носи исклучиво бело или пак играчите ќе носат облека со боите на своите земји?
Ништо чудно ако инсистираат Англичаните да се скроз бели маиците, со по едно ситно лого од државата за која настапуваат....
Не не, 100% тенисерите ќе си носат маици во боите на својата држава.Што мислите за олимписките игри во тенис? Ќе треба да се носи исклучиво бело или пак играчите ќе носат облека со боите на своите земји?
Ништо чудно ако инсистираат Англичаните да се скроз бели маиците, со по едно ситно лого од државата за која настапуваат....
Сеа го видовСе уплаши
Новак Џоковиќ: Да,вистина е, се слушнав со Надал денеска,доаѓа во Белград на егзибиционен меч, но во Београтска Арена,не на Маракана како што беше најавено, само да го координираме терминот со Дејвис Купот. Ми зборуваше и за повредата, дека не била страшна,јас сметам дека таа е непријател на секој спортиста,секогаш може да ти ги расипе и поремети плановите!
Уживај, ја брецнав работата, за да се излетаат малоумни дечиња... Има и смајли на крај, кое покажува што ми е целта со постотСеа го видов
Aj или утревечер после финалето или во понеделник ќе отворам.Пробај се. Мене ми е мака.