Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков црн Саша, ќе го унакази лесно. Али да почекаме да заврши и сега, прети Карлос скоро во секој сервис гем, а баш ми се гледаат 5 сета.Следечииии , дајте му го Саша
Каков црн Саша, ќе го унакази лесно. Али да почекаме да заврши и сега, прети Карлос скоро во секој сервис гем, а баш ми се гледаат 5 сета.
Дојде Алкараз, знајш на шо не мора да пишамЌе дое на Алкараз 1/4![]()
Нема што да го потценувам, капацитетот му е тој. Ако Новак е физички ок не гледам како може Ѕверев да го победи на Род Лејвер Арена. Едино Синер може да му парира, мада ако се сретнат во финале и тоа тешка работа. Лани на сонце играа и Новак не беше на ова ниво на кое е денес, не дека нешо е изговор тоа ама кој прати тенис знае за што зборам.Не го потценувај толку , одлично сервира цел турнир. Сега ќе го има најдобриот ретрнер , но ваљда си рекол во себе доста е пичка да бидам , па ќе изиграм мушки еднаш. Остаре од глупости правење, квалитетот го има тоа е несомнено.
Chung.ne pamtam koga izgubil koga igral vo ovoj period od denot na AO
Za toa ne bev siguren ama izgleda sum pomesal so nekoj drug mec rano kaj sto sum stanuval da go gleam, ali ok togas na operacija posle toa otide ako ne se lazam na laktot, uste bese umren od smrt, u nieden slucaj ne bese u moznost da igra svoj tenis taa godina tuka. Poveke aludiram koga maksimalno spremen vlaga on u mec, ili Nadal, zatoa i na Nadal prviot poraz od Novak na RG ne go smetav za nesto wow kako dostignuvanje, poraz ko poraz se broi sekako, i pobeda normalno ama drugo e koga istoto se desava koga oni se spremni da go izvadat najdobroto od niv.Chung.
У војска отиде и од тогаш ни трага ни глас од човекот, потона како Коста Конкордија.Toa mi e muabetot ustvari, go tepase Novak i otide invalid da bide vo ostatokot od zivotot i karierata sekako.