ATP тенис - општа дискусија

Член од
19 март 2013
Мислења
2.928
Поени од реакции
4.320
Значи има добри шанси Новак и Надал да ги глеаме уште еднаш. Гледам се слободни у 1/4 финале , Алкараз би требало да игра со Рафа , ама ќе му ја пушти. Синер и Медо можни противници на Новак , и тука ми изгледа дека ќе има рокада. Можно е ова да го измислиме баш за да ги гледаме уште еднаш на професионално ниво.
6 милиони зима иначе тој шо ќе освои , глупости зборам :pos:

Член од
19 март 2013
Мислења
2.928
Поени од реакции
4.320

Ако може некој да ми објасни што кур се дешава?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.350
Поени од реакции
113.622

Drama queen.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.699
Поени од реакции
36.527

Глич во матриксот. Среќа раката не му отиде на трибини.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.350
Поени од реакции
113.622
Сеа Урко ќе дое и ќе ја објасни цела спиритуална позадина на Хокле, за тоа како духот може да искочи од телото и да ти се десат вакви работи, плус немилосрдно ќе бидам навреден и така животот ќе си продолжи без никакви пречки, мирно и спокојно.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.928
Поени од реакции
4.320
Сеа Урко ќе дое и ќе ја објасни цела спиритуална позадина на Хокле, за тоа како духот може да искочи од телото и да ти се десат вакви работи, плус немилосрдно ќе бидам навреден и така животот ќе си продолжи без никакви пречки, мирно и спокојно.
Имаше у коментари некој објаснуваше дека праел промена од адидас во асикс :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.921
Поени од реакции
44.969
Sto e najtragicno ova ti na vremeto mi go imase prateno i toa so objasnuvanje nekoe sto si nasol i sve, i sea vidi se be sto pisuvas, pa kako be covek da ne te likvidira vo odredena tocka od idninata eve kazi mi.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.350
Поени од реакции
113.622
Sto e najtragicno ova ti na vremeto mi go imase prateno i toa so objasnuvanje nekoe sto si nasol i sve, i sea vidi se be sto pisuvas, pa kako be covek da ne te likvidira vo odredena tocka od idninata eve kazi mi.
Очигледно нема да продолжи животот мирно и спокојно, тоа е...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.031
Поени од реакции
1.520
Линк споделете од срањево наречено турнир, да ги изгледаме за последен пат, заслужија бар толку.
Utre igraat, a kolku i da e sranje turnirov vcera bash imase nekoj simbolicen passing of the torch moment.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.092
Поени од реакции
1.646
Pobednikot vo finaleto pomegju Sinner i Alcaraz ke dobie 6 milioni dolari.
Za sporedba, pobednikot na US Open dobiva 3.6 milioni dolari, pobednikot na Roland Garros 2.4 milioni, Australian Open 3 milioni i Wimbledon 2.7 milioni.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.031
Поени од реакции
1.520
Siner i Alkaraz lud tenis vcera. Imame dvajca novi rivali za narednite 15tina godina ako ostanat nepovredeni. Rafa vo vtor set se vrati od mec poen so Novak, go fati inat malce i mavase winneri kako u najdobri denovi. Nakraj se pozdravija na mreza podolgo nego obicno :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom