Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.211
- Поени од реакции
- 8.250
инсталирај холаEпа ќе ми го пратиш вечер тој оргиналниот.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
инсталирај холаEпа ќе ми го пратиш вечер тој оргиналниот.![]()
Не ги споредив спортовите, само го пишав распоредот што има ноќеска, да не замара РозембергФрлање кладиво и 5км трчање > Полуфинале кошарка.
Не можеш да расправаш за вкусови за спорт. Тебе ти е поинтересно да гледаш како скокаат со стап, мене ми е поинтересно кошарка да гледам. Исто како за женски, не можеш да се убедуваш со некого која е боље.
И Пепи е Манасков, Милс е Пети.![]()
Фала курцу еднаш ти текна сам да пишишНе ги споредив спортовите, само го пишав распоредот што има ноќеска, да не замара Роземберг
Не знам што да ти кажам, ти кажаа и погоре, секундарни спортови се фудбал, кошарка, ракомет на Олимпискиве игри. Акцентот се става на Атлетиката пред се, па пливање и гимнастика.
На страна тоа што секој ден има ракомет и кошарка.
Ај Србија-Австралија ок, до 2 саат ќе заврши па можат да се пуштат на Атлетика ама нееееее господата ќе ми пренесува Полска-Данска ракомет, страшна работа еј, никој нема да глеа Данска-Полска у 3 саат ноќеска.
Ќе паднат 3 рекорди вечер и утре ќе ми се потресуваат на вести.
За кој кур им е тој собраниски канал, за кој кур им е тој 2ката.
3 канали имаат еј, со 3 канали можат све да покријат од спортовите, кој што сака да си бира да гледа.
Преку тасе ако нема коментари, нека си набават стручни лица да им коментираат божем некој ќе им замери ако гимнастика коментира некој професор од ДИФ, боље тој ќе го слушам него Тони да прашува што е вратило и премет напред и назад. Абе мрш.
Симни beebs extension преку Хромот. Од кога ќе го симнеш и инсталираш ќе ти се појави ова во десен агол
.![]()
Клинки на него и ќе ти се појави странава.
![]()
Па не знаат да го искоментираат тоа, затоа не даваат, ко демек не знаеме дека се глупи. На овие шах да им дадеш да коментираат ќе се избрукаат.Еве и моментално има супер интересни настани ко финале во коњаништво (пречки), финале во Бадминтон, Пентатлонот е во тек... Па и голф. Овие даваат СНИМКА од одбојка.![]()
Овој французинов Диниз во тркава на брзо одење се посрал во гаќи,ама издржи мушки и еве го стигна до целта.![]()