Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Фрлање кладиво и 5км трчање > Полуфинале кошарка. (y)
Не можеш да расправаш за вкусови за спорт. Тебе ти е поинтересно да гледаш како скокаат со стап, мене ми е поинтересно кошарка да гледам. Исто како за женски, не можеш да се убедуваш со некого која е боље :D .
И Пепи е Манасков, Милс е Пети. :D
Не ги споредив спортовите, само го пишав распоредот што има ноќеска, да не замара Роземберг :D

Не знам што да ти кажам, ти кажаа и погоре, секундарни спортови се фудбал, кошарка, ракомет на Олимпискиве игри. Акцентот се става на Атлетиката пред се, па пливање и гимнастика.
На страна тоа што секој ден има ракомет и кошарка.
Ај Србија-Австралија ок, до 2 саат ќе заврши па можат да се пуштат на Атлетика ама нееееее господата ќе ми пренесува Полска-Данска ракомет, страшна работа еј, никој нема да глеа Данска-Полска у 3 саат ноќеска.
Ќе паднат 3 рекорди вечер и утре ќе ми се потресуваат на вести.

За кој кур им е тој собраниски канал, за кој кур им е тој 2ката.
3 канали имаат еј, со 3 канали можат све да покријат од спортовите, кој што сака да си бира да гледа.
Преку тасе ако нема коментари, нека си набават стручни лица да им коментираат божем некој ќе им замери ако гимнастика коментира некој професор од ДИФ, боље тој ќе го слушам него Тони да прашува што е вратило и премет напред и назад. Абе мрш.

Ако е толку лесно со стримови ко што кажуваат, тогаш нека пуштат атлетика на тв, а нека си гледаат тие што сакаат кошарка и ракомет на стрим. Хансен коњот ќе го гледам во 3 сабајле, абе ајде мрдната работа. На Собранискиот ќе има песни од пред 3450 години, наместо барем таму да има атлетика. Чекам 4 години за да гледам повторно ракомет и кошарка, ебате лудаците. Откако почна атлетиката требаше само тоа да го даваат, од пред полноќ па до сабајле. Исто така на олимпијадава има и гимнастика, пинг понг, стрелање и слично, ништо од тоа немаше или па еднаш дали имаше пренос. Битно ракомет и кошарка гледавме од почеток до крај, дури и репризи имаше.

abe mene samo ne mi e jasno zosto davaa 100 utakmici od grupite kosharka i rakomet namesto finalina od poretkite sportovi? sea ni izvrsuvaat tortura so grupite site gi izgledavme egipet-svedska mi davaat i sea i polufinalina, finalina od rakomet i kosharka kako olimpijadata samo za ovie 2 sporta da e .Abe mrs tamu nisto ne biduva od nas vo drzavava vo se mozno sme izguben slucaj.

I kaj da gleame sea atletika? Pishuva deka u 9:35 po brazilsko vreme kje ima atletika 4x100 (DENES).
Ti ebam i makedonska televizija i sve u pichku mater.

Јас вечер ќе гледам да најдам стрим од ХРТ 2 по нетов, раат да гледам атлетика со нормални коментатори.
И стварно не можам да сфатам оти не даваат на Собраниски, секако ништо не даваат таму по цели денови, еве во овакви случаи пушти и таму бе мајката, давај два спорта наеднаш, има кој да коментира, еден коментира кошарка, еден ракомет, остануваат уште 5 души, ете ти двајца за атлетика...
Ама не знаат да одговарат на прашање нормално, Драган одма се карам по фејсбук, исклучува коментари... Не викам не, има и идиоти од коментари доле, ама полека малку, објасни нешто, блокирај тој што пцуе.

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

Абе rio.zdf.de и BBC player-oт за Хром е се што ви треба, ја се утепав глеање таму, по 5 стрима има постојано активни, мислам дека едини спортови шо не ги глеав беа тие што поминале дур бев на одмор, задњава недела све могуче пуштив. :icon_lol:

Ја одамна сум излезен од таа групата, сеа ја отворив да видам коментари што се дешава, глеам ги исклучил коментарите, каков лингур е овој Драган му ебам тоа изместениот.
Пу да ти ебам пичето никакво, мисли дека е некој фактор ако е ебан уредник у мртвата вмро телевизија, ќе се смени власта има у тв крт да работиш ти ебам мртвиот.

Не ги споредив спортовите, само го пишав распоредот што има ноќеска, да не замара Роземберг :D

Не знам што да ти кажам, ти кажаа и погоре, секундарни спортови се фудбал, кошарка, ракомет на Олимпискиве игри. Акцентот се става на Атлетиката пред се, па пливање и гимнастика.
На страна тоа што секој ден има ракомет и кошарка.
Ај Србија-Австралија ок, до 2 саат ќе заврши па можат да се пуштат на Атлетика ама нееееее господата ќе ми пренесува Полска-Данска ракомет, страшна работа еј, никој нема да глеа Данска-Полска у 3 саат ноќеска.
Ќе паднат 3 рекорди вечер и утре ќе ми се потресуваат на вести.

За кој кур им е тој собраниски канал, за кој кур им е тој 2ката.
3 канали имаат еј, со 3 канали можат све да покријат од спортовите, кој што сака да си бира да гледа.
Преку тасе ако нема коментари, нека си набават стручни лица да им коментираат божем некој ќе им замери ако гимнастика коментира некој професор од ДИФ, боље тој ќе го слушам него Тони да прашува што е вратило и премет напред и назад. Абе мрш.
Фала курцу еднаш ти текна сам да пишиш :icon_lol:
Инаку кошарката си е во ред пошто не секогаш можиме да ги гледаме овие репрезентации башка и тајмингот е одличен. Едната во 20.30 другата во 00.00. Ама ракометот човече и тоа баш кога има алетика е тешка глупост. Европско/Светско има секоја година и секоја година се истите репрезентации: Франција, Хрватска, Данска,Полска, Шпанија..... преку таквото ни се дојдени.

Да бе на стрим ќе гледам во 3 сабајле, наместо да си легнам ко човек и да си гледам на тв. Ама тоа ти е, олимпијадата била ракомет, кошарка и одбојка. Нека си кажат врска немаме од атлетика, не знаеме да пренесуваме ниту врска имаме какви се дисциплините, и нека пуштат без коментар, ебати неписмените. Нека оди нека скока ѓуле тој петардата.

Еве и моментално има супер интересни настани ко финале во коњаништво (пречки), финале во Бадминтон, Пентатлонот е во тек... Па и голф. Овие даваат СНИМКА од одбојка. :toe:

Симни beebs extension преку Хромот. Од кога ќе го симнеш и инсталираш ќе ти се појави ова во десен агол
.
atumnn.jpg

Клинки на него и ќе ти се појави странава.
29vlxy8.png

Пробајте преку ББЦ, одлична слика, а не е многу тешко да се снајдете.

Еве и моментално има супер интересни настани ко финале во коњаништво (пречки), финале во Бадминтон, Пентатлонот е во тек... Па и голф. Овие даваат СНИМКА од одбојка. :toe:
Па не знаат да го искоментираат тоа, затоа не даваат, ко демек не знаеме дека се глупи. На овие шах да им дадеш да коментираат ќе се избрукаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom