Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никад нема да ни срушиш филм со тоа.[DOUBLEPOST=1471548832][/DOUBLEPOST]
Нејќам да ви рушам филм ама има муабети дека девојкава „игра за другиот тим“![]()
Сеа се уклучија овие, пред тоа не глеав ништо ама десетобојците беа, ова е прва дисциплина ноќва, фрлањето ѓуле.ПЕТТИОТ ЗБОР НА ТОНКАВА БЕШЕ ГРЕШКА...
„Добровечер драги гледачи. Со скокот...фрлањето“
Цареви се какви што нема на светов!!!!
Џонтра шо имаше до сега, само шо влегувам дома, десетобојците ли беа само?
Што факс да имаат Видара и Југо бе? Секој ден се у кафана, умираат од ракија, оган р'каат од уста додека коментираат, никотински шокови на секои 3 минути. Све знаат за кафани и алкохол, ти бараш од пливање и гимнастика да се разбираат.Што факс имаат завршено коментаториве бе, па на ДИФ цел факс ти е оптоварен со пливање, гимнастика и атлетика, и со врски да си прошол нема шанси да си ваква бараба.
Да ова и јас го приметив. Ракомет кошарка и бокс. Абе овие не се нормални. Пуштиле нешто што никој во свет не го пренесува друг.ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ е да ви ебам све најмило, утре на пладне пак ќе се уклучат пола трка ќе пренесат, ќе треснат 3-4 гафови и пак ќе си продужат со ракомет и кошарка и на вести ќе ми се тресат Болт вака Болт онака море мрш у пичку матер да ви ебам телевизијата смрдлива.
41.77 истрчале, најдобро време во квалификацииве испаднало на крај. А мислам дека нема да ја најдеш трката...Сеа се уклучија овие, пред тоа не глеав ништо ама десетобојците беа, ова е прва дисциплина ноќва, фрлањето ѓуле.
Не си пропуштил ништо.
Него ја барам трката на американките штафета, се пласирале у полуфинале, Кина испаѓа на нивна сметка.
Стерјов ти ли си?Да ова и јас го приметив. Ракомет кошарка и бокс. Абе овие не се нормални. Пуштиле нешто што никој во свет не го пренесува друг.![]()
Абе Видара машински има завршено, комшија ми е, не е тапа човекот како на тв ама жив комунизам тип на коментатор е, не е Скај спортс левел на коментаторШто факс да имаат Видара и Југо бе? Секој ден се у кафана, умираат од ракија, оган р'каат од уста додека коментираат, никотински шокови на секои 3 минути. Све знаат за кафани и алкохол, ти бараш од пливање и гимнастика да се разбираат.