Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш нема да се снајдам.

Да ви ебам све у пичка МТВ, да ви ебам мајчин ракомет и кошарка пичка ви матер умрена.

Да ви ебам све у пичка МТВ, да ви ебам мајчин ракомет и кошарка пичка ви матер умрена.
Нема ништо бе доделување на медали иде :D ja гледам на РТРС

Се снајдов, ама пак да им ебам све на МТВ, таман се поправија, за кур не ги бива, утре ќе ми се курчат на вести Болт ова Болт она племе ви ебам запустено.
За кој кур ви се тие собраниски и тој вториот канал умрени едни.

На програмата стои дека од 2:20 ќе се пуштат. Таман коа ќе почне финалето во скок во далечина, сеа има квалификации за копје и полуфиналиња на 100 со пречки кај жени.
Со право даваат ракомет.

:cuc:

Ок е ај не се прај паметен, со право беше да даваат до овој момент кога почнува интересното у атлетика а и кој кур ми стаиле у најава Атлетика 2:20 да им ебам 20 мајки лажливи.
Хрватска-Полска уууууууаааааааааааауууууууу јакиот ракомет.

Pa ako prekinea rakomet, kje bese za koj kur na poluvreme prekinuvaat rakomet, sea bas na najinteresnoto, moze Hrvatska da ja svrti utakmicata itn ;)

Pa ako prekinea rakomet, kje bese za koj kur na poluvreme prekinuvaat rakomet, sea bas na najinteresnoto, moze Hrvatska da ja svrti utakmicata itn ;)
Ќе ја сврти кога Гетлин ќе го тепа Болд. Им ебам матер барем да ја сменија најавата, да не чекам за џабе,

Кaде видoвте нaјaвa зa aтлетикa?

Никого не го боли кур за ракомет у 2 ипол по полноќ. Секој ден има ракомет, башка ова 1/4 финале е јака муда, Хрватска-Полска ме заболе кур.

Ова па на ББЦ мртвово ми даваат емисија, мрш да ти ебам животот да не може човек на раат атлетика да глеа.

И јaс некoгaш му верувaм :(

Нa спoрт нa МТВ групaтa вели декa пoсле рaкoметoт ќе имa кoшaркa. Снимкa oд две финaлињa oд aтлетикa ќе дaвaaт нa пoлувреметo.
Целoснa снимкa утре.

Спановиќ е прва засега, Рис имаше престап ама полета преку 7 како од шала.
Питкамаки скоро па сигурно нема да го гледаме у финале во копје, под 80 има, нормата беше 83 метри.
6.94 за Бартолета, SB за неа

Никого не го боли кур за ракомет у 2 ипол по полноќ. Секој ден има ракомет, башка ова 1/4 финале е јака муда, Хрватска-Полска ме заболе кур.

Ова па на ББЦ мртвово ми даваат емисија, мрш да ти ебам животот да не може човек на раат атлетика да глеа.
Третиот стрим на ББЦ отвори го, ако гледаш од нивната страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom