- Член од
- 4 април 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 21
од лигле - Коа ќе одговориш ова тогаш ќе добиеш и ти одговор! А ти си сигурно некоја мутација (Грк, Бугар, албанец) зашо за тебе постојат само Илири,Тракијци и Херодот и компанија! И шо кур ќе ти се тебе сеа Паонците??? Имаш прашање за Тит Лавиј, имаш прашање за Рамзес (греота за типот вака гомна да јадеш за него толку време одкако умрел! Не ли те срам?) а ти за Паонците се фати! Одговори ги сите прашања шо си ги пропуштил и ќе биде и тука се одговорено! А за тоа каменот, глеам се умешал некој дал линк со слика една! И тоа бил на Рамзес знакот! Да, бил! Ама тоа е убаво изрезбано а не е некој рандом камен!
од мене - лигле барам твој одговор а не како јудеецот Лет да гокопираш,зошто бре лигле немаш свое ја,инаку да те потсетам јас секогаш давав одговори,но твојот тутур лигле на ни едно прашање не ми е одговорил до сега.
инаку лигле за овој текст твој ,,И шо кур ќе ти се тебе сеа Паонците??,,си го кажа своето,јас како да сум знаел дека послем Лет ке се појават и други летовци.
,,Боже опрости му и на овој што го брани јудеецот Лет,а незнае што прави,,
од мене - лигле барам твој одговор а не како јудеецот Лет да гокопираш,зошто бре лигле немаш свое ја,инаку да те потсетам јас секогаш давав одговори,но твојот тутур лигле на ни едно прашање не ми е одговорил до сега.
инаку лигле за овој текст твој ,,И шо кур ќе ти се тебе сеа Паонците??,,си го кажа своето,јас како да сум знаел дека послем Лет ке се појават и други летовци.
,,Боже опрости му и на овој што го брани јудеецот Лет,а незнае што прави,,
Слушајте сега ако има форум да дебатираме со факти и аргументи дел по дел да го направиме тоа,јас ке одговарам за сите нејасни работи,а не такви како лет јудеецот и неговото лигле,не одговараат не читаат и само ми лепат епитети.не си лигле...барем за мене,само би ве замолил да дискутирате навистина некам да читам навреди помегу членови бед ми е:kesa:
ајде горане одговори сега за албанците ако може а и бугарите...дали еве словенската група јазици која патем потекнува ОД НАС МАКЕДОНЦИТЕ значи бугарите пи очи биле слепи при уши глуви и при јазик неми значи ние на некој начин ги освестивме....е сега имам прочитано дека бугарскиот цар на климент и наум им понудил мноооогуу богатство за да останат во бугарија-но они бидејки биле МАКЕДОНЦИ ГИ ВЛЕЧЕЛ охрид и затоа се вратиле и го основале ПРВИОТ универзитет....дали оваа понуда е вистинска мене професорката по македонски така ми велеше за ова понудава...а атлантида да ја поврзуваш со македонија....ма не оди тоа![]()