да изброиш колку кракови има давидовата звезда и на секое прашање да ни даиш конкретен одговор или линк
Тачно е дека украдената од македонскиот изберен народ осумкрака звезда е на Филип,и тачно е дека јудејската е со шест,што во општо не ме интересира,умеам да докажам бидејки бројот 8 е бесконечен број а сите знаат чив е бројот 6 и како македонец не би требало да ми се исмејуваш туку да бидеш горд.за кој ти наместо бројот 8 го кажа бројот 6 за да се скриеш пред сите нас и твојата поврзаност со црната Атена,па и не случајно си ставил лилјаци над рамиња.Инаку да ти кажам бројот 8 е свет број кој ние македонците го знаеме и како тркалото на животот.
Tи сакаш сите да не правиш будали и неписмени?
Каде пишувам таму само за Албанија,ви ја доставувам приближно која била Илирија,што е проблемот интелектуалецот,колку Земји има од Балканот,и зошто сега се исправуваш а сто поста испрати персирајки ја Албанија само со Илирите,кое сњега неписмен.сам си ги откриваш нозете на змијата,кој ти е крив.
Tи сакаш сите да не правиш будали и неписмени?
Претходно напишано од лет.
Дете ти траскаш тешки небулози
Дека најпрво постоеле илири за кои велиш дека и денес живеат во Албанија па тие илири се ширеле па основале кралства па ја основале Троја па после некој Илирски крал Македон бил назначен за крал на тракија и по неговото име се нарекло тоа Македонија
Дали има разлика од она што јас ви го испратив како доказ за Илирија,
Goran Stoimenov напиша:
да изброиш колку кракови има давидовата звезда и на секое прашање да ни даиш конкретен одговор или линк
Тачно е дека украдената од македонскиот изберен народ осумкрака звезда е на Филип,и тачно е дека јудејската е со шест,што во општо не ме интересира,умеам да докажам бидејки бројот 8 е бесконечен број а сите знаат чив е бројот 6 и како македонец не би требало да ми се исмејуваш туку да бидеш горд.за кој ти наместо бројот 8 го кажа бројот 6 за да се скриеш пред сите нас и твојата поврзаност со црната Атена,па и не случајно си ставил лилјаци над рамиња.Инаку да ти кажам бројот 8 е свет број кој ние македонците го знаеме и како тркалото на животот.
Каде пишувам таму само за Албанија,ви ја доставувам приближно која била Илирија,што е проблемот интелектуалецот,колку Земји има од Балканот,и зошто сега се исправуваш а сто поста испрати персирајки ја Албанија само со Илирите,кое сњега неписмен.сам си ги откриваш нозете на змијата,кој ти е крив.
Претходно напишано од лет.
Дете ти траскаш тешки небулози
Дека најпрво постоеле илири за кои велиш дека и денес живеат во Албанија па тие илири се ширеле па основале кралства па ја основале Троја па после некој Илирски крал Македон бил назначен за крал на тракија и по неговото име се нарекло тоа Македонија
Дали има разлика од она што јас ви го испратив како доказ за Илирија,
За да бидам сватен,треба да се вртатим назад во историјата,пред да се појви кралот Македон,и на сцена Македониа.Треаба да го имаме фактот дека во тој период постоела територија која се викала Илирија,ве молам да ги произнесам доказите без да некој ме дискриминира,почнувам од кралот Илир -Илириј и Електра под своја власт ги имале териториите на денешна: Сбија, ЦрнаГора, Словенија, Хрватска, Македонија, Ромaнија, Бугарија, Молдавија, Украина, Албанија, Босна, јужниот дел од Русија и населениот дел од денесна Грција.
Трескај се ти лет и понатаму колку сакаш,де ова го реков де она боже мало дете кога ке украде нешто,ама овде беше,ама јас .............................затоа немама потреба да дебатирам со тебе бидејки и овој пат се докажа за голем лажго,и едноставно ке те откачам бидејки не си заслужил да те оживувам и понатаму.