S
Stef Bachatero
Гостин
Nvidia pozadovolen sum od nejze barem za laptop,amd uste nemozat da izbacat dobar procesor za laptop,kamoli za graficka.Imam 9700m gts i super moze da se klokne se.
Знам дека ја праат ама може ли ако не те мрзи да ми објасниш као се одчитуваат радеоните? Нели ова на џифорс им е прво серија па после тоа 2,3,4,5 и тако даље им е која по ред од таа серија е... е на радеоните као се? И одприлика која генерација е споредлива со која? пр 4ките со кој се, 9ки, 3ојки со паралелните од џифорс :smir: зашо врска неам за радеоните
Обезбеди си еден кулер за картицата за малце пари се наогаЗедов ATi Radeon 4850 1GB и сум задоволен.
WoW, od kade gi zema?Две GTX 295 во SLI и пре задоволен сум.
WoW, od kade gi zema?
А демек 4870 е од пред 10 годиниОбезбеди си еден кулер за картицата за малце пари се наога
нема да имас никаков проблем со истата,познати се по
тоа сто највеке греат,освем ако немас некој од поновите
модели,тие се со ново ресение за ладенје...подобро.
1200W?? Лол па тоа е многу... Со тоа напајање можеш на кросфајр матична и две графички да ставиш.Од кај ги зема? Еден другар мој има GTX 295 ја менуваше за GTX280 и рече дека морал да смени и напојување па сега има 1200W. Што напојување е кај тебе?
GTX 2951200W?? Лол па тоа е многу... Со тоа напајање можеш на кросфајр матична и две графички да ставиш.
Јас имам GeForce 9800 GT 1GB, прво со 420W ми брчеше ненормално али работеше сега со 600W е сосема најнормално.