I
IBIZA SOUND
Гостин
koj ni go ubi najdobriot pretsedatel trajkovski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Осама бин Ладен не е убиен ,тргнат е на страна неговиот татко и Буш постариот се најдобри пријатели имале на времето и заедничка градежна компанија.Бин Ладен и Буш младиот се колеги од факултет и најдобри пријатели ,се е тоа заговор.Бин Ладен наводно ги руши кулите близначки а пак Америка тргнува да го лови т.е да ја собере целата нафта без која како државата не може да функционира затоа што голем дел од индустријата на Америка работи на нафта.Пред некој ден имаше информација дека 15 те американски фоки кој наводно го убиле и го фрлиле во вода а немаше ни слика ни видео од тој настан како во случајот со Садам Хусеин се ликвидирани,кој во сообраќајка кој од дрога кој од психички проблеми и ред други чудни околности.
Ако сакате повеќе информации за атентатни (Кенеди,Ленон и други познати фацки) побарајте ја Досие Омега од Милан Видојевиќ добар автор мислам дека е масон сам изјавува во книгата која е неверојатна