astralna proekcija e neshto sosema drugo, na google ne e se opishano kako sto treba, procitaj gi predhodnite mislenja na temava ke ti bide jasno, ok e da zgreshish, jas samo ti ukazav deka si zgreshila, a ponatamu ti informiraj se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
astralna proekcija e neshto sosema drugo, na google ne e se opishano kako sto treba, procitaj gi predhodnite mislenja na temava ke ti bide jasno, ok e da zgreshish, jas samo ti ukazav deka si zgreshila, a ponatamu ti informiraj se
Па луѓе што ги имаат искусено тие димензии ги дале тие имиња.. сепак немора да значи дека сите димензии сеуште постојат или пак дека постоеле воопшто.А како тоа се знаат називи и на други димензии, а сепак предупредувања да не се посетуваат тие геометриски тела.. Мислам некој успеал да се врати ?? Од каде толкавата сигурност ??
--- надополнето: Sep 11, 2011 8:54 PM ---
Да се надополнам.. Најдобар опис на астралната проекција пронајдов на место каде никогаш не би помислил дека ќе се разработува оваа тема, а тоа беше книгата на П.Куељо ,,Вероника реши да умре‘‘
..Анчи од каде ги имаш научено овие работи за астралната проекција?ии мислам дека бидејки сето тоа е „сон" неверувам дека од тоа неможе да се излези, може само додека си тамо да ти трае тоа многу долго како сон кој не завршува, но со пробудувањето од сонот ти се будиш во реалноста, и се нормално. незнам бтw не сум имал многу искуство со тоа
освен што на неколку пати сум стасал до астралната проекција, но не ја продолжив, не излегував од телото,
Дали е можно да влезе друг дух во твоето тело?
-Како на филмот што го постирав погоре (ако го гледал некој).
Еј веќе втор пат така, како да сум на прагот на астрална проекција.
Синоќа, спиев и наеднаш како да се разбудив но неможев да мрднам, знаев дека е повторно таа парализа што ако ништо не правиш повторно ке си продолжиш со сонот, но имав различно чувство, некако многу ми студеше ми беше ладно, се обидов да станам (и сега интересното) но неможев, но осеќав како малку се подмрднувам и имаше некаков звук како да грчи нешто незнам како да опишам, и сватив за што се работи, бев малку уплашен тоа да, пробав да си ги исконтролирам мислите да мислам да заспијам и да престане тоа, и заспав, и после реално се разбудив, не беше воопшто студено и си продолжив да спијам. Сега може и да беше сон тоа но незнам![]()
Фактот дека знам дека имам моќ да избегам од лошите моменти ми дава поголема сила и храброст да се борам со животот, а вие ме плашите дека бидејќи не сум учела да го контролирам сето тоа друга душа ќе го земе моето тело![]()
What?Друга душа да влезе во твоето тело а ти да не можеш да се вратиш нема шанси, но може во многу ретки случаи да прибереш нешто што нема да ти биде ќеиф (тоа нешто заедно со тебе да влезе ама ептен е ретко тоа) и најчесто треба некој да те чека што е скоро невозможно..
Затоа секогаш пред АП ќе си ја очистиш и заштитиш собата и себе лично и скоро никад нема да имаш проблеми. Ако си христијанка можеш со некој светец или крст или друг симбол ако си паганка со нешто друго, но битно е да ставиш заштита.
Првите пати не ја напуштај собата, седи во неа и по сопствена желба врати се назад.
Битно е од неконтролирана да стигнеш до контролирана АП.