- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 16
Мене ова ми се дешава на час по логика, бар два пути у недела.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наташа напиша:samo kolku sto imam slusnato ova e i opasna rabota,postoi moznost dusata da ne se vrati povtorno vo teloto po sto nastanuva naravno i smrt...kolku e tocno toa nemozam da kazam.
BliND напиша:Абе ја прво го прочитав текстот па после тргнав да задремам малце али не ми се спиеше и после пробав да заспијам со отворени очи и само на тоа се концентрирав.Па некако успеав да си ги видам рацете и после пробав да се контролирам али малце тешко ми идеше али се навикнав па тргнав накај врата и отидов кај комшијата
malo напиша:nema sansi da ne se vrati dusata vo teloto
zasto dodeka si ziv i koga ja pravis taa astralna proekcija ima konec sto ti poteknua od od srceto i ti go pokazuva patot do teloto koja se vika konecot na zivtot toj kone se kine samo koga umiras
Trancer4e напиша:ASTRAL PROJECTION!!!!!!!!!
venera001 напиша:Астрална проекција , колку што имам слушнато и читано, е напуштање на телото од духот во состојба на транс. Душата на човекот едноставно е надвор од своето тело и го гледа од страна, сосем непристрасно. И своето тело и луѓето, предметите околу себе. Пред самото напуштање на телото, можно е истото да се подигне неколку сантиметри од лежајот, т. е. да лебдее во воздухот. Потоа душата пак се враќа назад во телото и како да се буди од трансот. Звучи многу С.Ф. н нели? И мене не ми се верува,ама така сум читала некаде.