Офчар
The Bite of The Mamba [81]
gerard напиша:Кога наведуваш кој е во право кажи ондак и кој бил во криво. Затоа што Ангела се обраќала на некој.. веројатно
Гад дем Жерард, ако Ангела е у право не значи дека ти си у криво по дифолт

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gerard напиша:Кога наведуваш кој е во право кажи ондак и кој бил во криво. Затоа што Ангела се обраќала на некој.. веројатно
Nuanda напиша:Еј не видов дека кај SPace Cowboy има некој линк. Но, колку што го разгледав не се повторуваме.
gerard напиша:Како бе да се обидам да си ги видам рацете?
Па јас да можам да си го контролирам сонот нешто друго ќе соннувам![]()
Не серизоно.. како така? Треба да сетрудам во сонот да си ги гледам рацете?
Да не не се разбудам еј...![]()
![]()
SpAcE_c0wb0y напиша:Nuanda напиша:Еј не видов дека кај SPace Cowboy има некој линк. Но, колку што го разгледав не се повторуваме.
треба само да кликнеш на зборот “линков“.
Ај да не се мачиш http://home.xtra.co.nz/hosts/Wingmakers/Astral Protection.html
Zero Cool напиша:Ako imamo tolkav mozok. Sve ni e gabe sve dodeka ne naucimo da go koristimo celiot. Mie samo koristimo pomalu od 10% od mozokot. A cekaj da prasam. Astralna proekcija e da mozes da se gledas u son?
BliND напиша:Не е точно!! Абе мене ми успеа ова со астреалнава проекција и отидов кај другар и коа го прашав сабајлето овој ми вика дека ме сонувал по пижами. 8) Али ако може некој друг со ова го частам. Иначе немора да си во транс али отворени ти се очите цело време па после ме печеа као луди х)