Она што го изјавија од UBI е дека на крајот од овој дела ќе се појават многу прашања кој нема да бидат одговорени.Ќе и дадам шанса, зашто сум фан на асасинот. Вака ми изгледа интересно како и секогаш и нормално да се види крај на приказната![]()
Па на википедиа имаат објавено вака:Она што го изјавија од UBI е дека на крајот од овој дела ќе се појават многу прашања кој нема да бидат одговорени.
Она мене што ме интересира е дека во сите овие информации никаде не го спомнаа ALTAIR, и втора работа ќе има ли продолжение како Brotherhood
Јасно јасно, но сите новитети ги кажуваат за Ezio, а ништо незнаеме за Altair. Пример дали ќе има некој новитети во оружје и такви работиПа на википедиа имаат објавено вака:
The game will feature all three of the series' major characters so far: Altaïr ibn La-Ahad, Ezio Auditore da Firenze and Desmond Miles
Што ќе ти е секси мачкица.Во 2-ката и BH имаш цицки на тон.Не ја зиам ако не моеш да играш со некоја секси „мачкица“ .
Тоа е проблемот, I'm an ass-guyШто ќе ти е секси мачкица.Во 2-ката и BH имаш цицки на тон.