Assassin's Creed: Revelations

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Не ја зиам ако не моеш да играш со некоја секси „мачкица“ .

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.395
Поени од реакции
30.844
E3 teaser за следната игра со Дедо Ецио.

--- надополнето ---

нови скриншотс

S

StormRage

Гостин
Ezio изгледа далеку подобро сеа... ама на 50 години да ги прај оние срања веќе нема логика... ја отупеле ко бајаги ама како голем фан на овие игри и воопшто на овој тип ако ми крепи компјутерот ќе ја играм :)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Ќе и дадам шанса, зашто сум фан на асасинот. Вака ми изгледа интересно како и секогаш и нормално да се види крај на приказната :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ќе и дадам шанса, зашто сум фан на асасинот. Вака ми изгледа интересно како и секогаш и нормално да се види крај на приказната :)
Она што го изјавија од UBI е дека на крајот од овој дела ќе се појават многу прашања кој нема да бидат одговорени.

Она мене што ме интересира е дека во сите овие информации никаде не го спомнаа ALTAIR, и втора работа ќе има ли продолжение како Brotherhood

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Она што го изјавија од UBI е дека на крајот од овој дела ќе се појават многу прашања кој нема да бидат одговорени.

Она мене што ме интересира е дека во сите овие информации никаде не го спомнаа ALTAIR, и втора работа ќе има ли продолжение како Brotherhood
Па на википедиа имаат објавено вака:
The game will feature all three of the series' major characters so far: Altaïr ibn La-Ahad, Ezio Auditore da Firenze and Desmond Miles

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Па на википедиа имаат објавено вака:
The game will feature all three of the series' major characters so far: Altaïr ibn La-Ahad, Ezio Auditore da Firenze and Desmond Miles
Јасно јасно, но сите новитети ги кажуваат за Ezio, а ништо незнаеме за Altair. Пример дали ќе има некој новитети во оружје и такви работи

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Едвај чекам.., како и секој дел до сега. Се надевам дека ќе го спојат последниот дел, до 50сте години на Енцио, со некое интро/клипче.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Видеово грми. И јака ќе биде играта тоа се гледа, но уште да го направат тепањето како што е направено на видеово би било многу добро, да може миксање на оружјата

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Од некој вид на стелт игра се претвори во акција со експлозии. блеах. Рамбо 2.

Kajgana Shop

На врв Bottom