Assassin's Creed IV: Black Flag

• Креатор на темата Креатор на темата RockMaster
  • Време на започнување Време на започнување
Се е океј,освен графиката..Ама не верувам дека не е игрива на оваа конфигурација..Чачни малце во постројките,смали резолуција ова она..

Едно друже ми велеше нема шанса да ја играш без сецкање и такви заебанции. Ама денеска ја инсталирав, си тера игрицата само како шо кажа и ти за графичкава, мааалце ко во слоу моушн да е. Поготово кога брзо го мрдам маусот, не е страшно и не пречи во гејминг, само ме нервира оти да не биди перфектно :cool: Само нека тера то е.

Па се продале многу копии нормално на почетокот гледаш гејмплеј и си викаш ајде ќе ја купам и после ќе сфатиш дека е живо срање,искрено незнам колку многу се разбираш од игри ама оваа игра не заслужи толкав кредит...( почни само од рипањето од дрво на дрво,од зграда на зграда ТИ СЕ МОЛАМ зарем има по фејк игра ??? целото движење,едноставно буквално се е С Р А Њ Е ) единствено добра графика ниту блиску не е до FAR CRY 3
Koa Ne si ja igral nemoesh da kazesh deka e sranje -.-

Помош некој? На почетокот на играта, првиот остров,кога пливаш до таму нема никаков проблем,кога ќе стигнам одма ми се фризнува играва, чаре некое? Перформансите на компјутерот ми се повеќе од доволни за играва.

Помош некој? На почетокот на играта, првиот остров,кога пливаш до таму нема никаков проблем,кога ќе стигнам одма ми се фризнува играва, чаре некое? Перформансите на компјутерот ми се повеќе од доволни за играва.
Нова верзија симни?
Јас ја имам Multi16-RU Repack by z10yded, од кикес ми е симната мислам дека, супер си беше никаков проблем,
ја свртев приказната уште да дособерам ствари ми остана. Одлична игра :)

Нова верзија симни?
Јас ја имам Multi16-RU Repack by z10yded, од кикес ми е симната мислам дека, супер си беше никаков проблем,
ја свртев приказната уште да дособерам ствари ми остана. Одлична игра :)
Од замунда ми е, релоадед.

Од замунда ми е, релоадед.
Епа симни ја таа шо ти ја пишав де :)
ти викам никаков проблем со неа немав, ја свртев.
Братучед ми исто имаше проблеми на истото место баш завчера го прашував, и нему му ја дадов мојата верзија

Многу ниски очекувања имам за играва, ни трејлеров не ми е интересен.
3 years later, една од најомилените игри. Да ги довршам Revelations и тројката пак (пошто од ново ги играм сите), пак ќе ја инсталирам и едвај чекам. Дефинитивно ми е омилена од серијалот. Главно пошто моментално интересот хронолошки кон тоа поле ми е насочено и плус се палам на бродови и генерално поморство :D

COME JOIN US EDWARD KENWAY!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom