Assassin's Creed IV: Black Flag

• Креатор на темата Креатор на темата RockMaster
  • Време на започнување Време на започнување
Само арморите се разликата? Не откриваат ништо дополнително од приказната, ако ги собереш сите клучеви или сите камења?
Templar Hunt мисиите си имаат мала споредна приказна. Мајските клучеви се само за арморот. Инаку арморот од маите е bulletproof, нема да имаш гајле против снајперите.

Го поминав тоа после 50 тина обиди :icon_mrgr:...туку како да најдам од тие ајкулите што се за последната надградба на здравје...никаде на мапава ја нема...таа рендом да не се појавува?
Освој ги сите замоци и ке ти откријат што се има во близина, ако пак неможеш да најдеш оди кај harbourmaster и купи кожа, околу 2000-4000 кошта. :)

Мислев утка ке биде играва ама ме изненади.
Приказната многу долга ама одлична, според мене оваа се рангира после AC2.:)
Ама па приказната во сегашно време не беше тоа тоа скоро ко ништо да не видовме, одговорија на некои прашања од предходниот дел но не беше доволно.
Следната година нов дел, таму да се надеваме дека ке одговорат на прашањата од овој дел.
Сепак дефинитивно вредеше да се сврти играва, една од најдобрите игри за 2013 година.

Стигнав до последната мисија, каде што треба да стигнам кај Обзерваторијата и да го убијам Торес, но никако неможам да стигнам до плажата. Плажата е чувана од два брода шпански, од оние Man O' War и неможам да поминам, бродот ми е ептен слаб према нивните два, башка и немам нешо многу пари за да си го појачам. Така да ќе пробам уште еднаш два пати да стигнам некако без да се тепам со нив, ако неможам ќе си ја избришам фино лепо и ќе видам како завршува на YouTube! :)

Стигнав до последната мисија, каде што треба да стигнам кај Обзерваторијата и да го убијам Торес, но никако неможам да стигнам до плажата. Плажата е чувана од два брода шпански, од оние Man O' War и неможам да поминам, бродот ми е ептен слаб према нивните два, башка и немам нешо многу пари за да си го појачам. Така да ќе пробам уште еднаш два пати да стигнам некако без да се тепам со нив, ако неможам ќе си ја избришам фино лепо и ќе видам како завршува на YouTube! :)

Иди и повлечи го едниот од бродовите.. нека те бркаат, мислам дека 2та ќе тргнат по тебе, после извесен период пробај направи еден лак и ќе можеш да стигнеш пред нив до плажата. Така направив Јас. Не би требало да имаш проблем.

Иди и повлечи го едниот од бродовите.. нека те бркаат, мислам дека 2та ќе тргнат по тебе, после извесен период пробај направи еден лак и ќе можеш да стигнеш пред нив до плажата. Така направив Јас. Не би требало да имаш проблем.

Јас прво ја завземав тврдината, го појачав бродот, па го истепав едниот брод, па после и другиот. :D И на крај фино лепо се тупнав на плажата. :cool:

Јас прво ја завземав тврдината, го појачав бродот, па го истепав едниот брод, па после и другиот. :D И на крај фино лепо се тупнав на плажата. :cool:

Немав нерви веќе. Тоа беше се. :coffee: :X3:

Не знам каде да прашам.. Па ајде тука..
Значи само што ја инсталирав играва, ама многу ми лагува.. Фората е што ја инсталирам на лаптоп земен завчера, со конфигурација:
i7 processor @ 1.80GhZ
8GB DDR3 RAM
AMD Radeon HD 8850 2GB DDR3
и сите драјвери инсталирани.. Плус Виндоус 7 64-бит..
Дали имате некоја идеа до што може да е проблемот?

П.с. Не е битно дали се од графика ставам на very low/very high повторно е истиот лаг во фрејмовите.. Ја симнав верзијата од Reloaded

Не знам каде да прашам.. Па ајде тука..
Значи само што ја инсталирав играва, ама многу ми лагува.. Фората е што ја инсталирам на лаптоп земен завчера, со конфигурација:
i7 processor @ 1.80GhZ
8GB DDR3 RAM
AMD Radeon HD 8850 2GB DDR3
и сите драјвери инсталирани.. Плус Виндоус 7 64-бит..
Дали имате некоја идеа до што може да е проблемот?

П.с. Не е битно дали се од графика ставам на very low/very high повторно е истиот лаг во фрејмовите.. Ја симнав верзијата од Reloaded

Види да не не ти префрла на дедицираната графичка кога ја играш играта па да не треба мануелно да наместиш. Претпоставувам има и интегрирана графичка лаптопот.

Само што ја свртев. На крај испадна дека уствари Kenwey му е татко на Haytham од претходниот дел?

Само што ја свртев. На крај испадна дека уствари Kenwey му е татко на Haytham од претходниот дел?
Не си бил во тек со приказната ти. За едвард се знаеше уште пред да ја најават четворката :D

Е толку беше,курац ова нема шанса да го играм.
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 00:08 ---
Мислим ја би играл,ама не можем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom