Assassin's Creed IV: Black Flag

• Креатор на темата Креатор на темата RockMaster
  • Време на започнување Време на започнување
Сфаќам дека Либерејшн е вита порт ама подобро да не ја вадеа за ПЦ/др конзоли. Очајна е во споредба со другите делови. Гејмплејот е колку толку интересен ама приказната и начинот на кој е раскажана е за никаде. И згора на тоа има еден куп багови.

3/10 :)

И јас последниве недели се бафтав со играва.. на ден можеби играв 5/6 саати, не можев да се тргнам од играта од што ме зарази.. кај и да отидев у глава ми беше да дојдам дома и да продолжам да играм :D Премногу е добра, Убисофт направија ремек-дело овој пат според мене. :)
Иначе од мисиите освен главните, ги извршив сите assassination мисии(ги добив pistol swords), темплар хант мисиите(го добив темплар арморот) , најдов 17 ковчези од 22 treasure maps, сите фортови ги освоив(со тешки маки :mad:). Којзнае колку Warehouses ограбив, сигурен сум дека преку 30-40 пати ги ограбив :ROFLMAO::ROFLMAO: Скоро на сите места имав Full Syncronization :). Бродот ми беше 90 % готов освен за некои работи што ми фалеа плановите од скриените ковчези.Од легендарните бродови успеав да ги уништам La Dama Negra, El Impoluto, Royal Sovereign и HMS Fearless(живците ги изгубив на овие 2 брода :mad: :mad:) :D . Се пијанчев во таверната :vozbud: :icon_lol: Друго нешто не ми текнува у моментов :)

Иначе не знам за вас али мене битките со бродовите ми беа премногу лесни, наједноставна работа што праев беше ќе го бркав за да застанеме или да пловиме полека паралелно јас и бродот што го шибам со него и само спамам прв клик и Shift(за swivel gun-ot :D). Исто и бордањето ми беше лесно, спамам прв клик и го праи комбото :icon_lol: и на секој нивни напад да пробаат да ме удрат јас им правев counter. :)
Во глобала лесни ми се АC игриве затоа што сите освен AC 4 ги имам свртено по 3 пати. :) Али најбитно што се предобри! :P
Сума сумарум, одлична игра, некако успеаа да ме натераат да идам по сајд мисии или рандом битки со бродови или да патувам и да откривам нови острови и нови работи! :)
УБИСОФТ (y):love:

Само малце крајот ме натажи, ми надојдоа солзи наеднаш... :oops:

Иначе забораив да напоменам во мојот претходен пост, едвај чекам да искочи Assassin's Creed:Unity (y)(y)

Black Flag има врска со Дезмонд ? што се работи у неа и како завршува некој на кратко нека каже ако сака..

Black Flag има врска со Дезмонд ? што се работи у неа и како завршува некој на кратко нека каже ако сака..
Нека гледа некој да пише тука спојлер!

@CrookedYoung93 А зашо те интересира толку? :D Јас можам да ти кажам ама не е тоа тоа :P
Пошто ми е срање пцто а најмногу ради приказната ја играв и сакам да знам што има понатаму..

Пошто ми е срање пцто а најмногу ради приказната ја играв и сакам да знам што има понатаму..

Ќе ти пишам на ПП или после или утре.. (најверојатно утре) :D Пошо бајаги долго ќе биде, ваљда ќе ги опфатам скоро сите детали :ROFLMAO:

Ќе ти пишам на ПП или после или утре.. (најверојатно утре) :D Пошо бајаги долго ќе биде, ваљда ќе ги опфатам скоро сите детали :ROFLMAO:
Пиши ми и мене, и ја иам шит PC :D

Ок нема проблем :) во главном ќе ви ја кажам главната сторија :LOL:

За моите импресии од играта можете да прочитате на мојот пост погоре :ROFLMAO:

Добро бе! i3 4130 3.4GHz, GeForce GT630 2G DDR3 и 4 на RAM да и се малце??? o_O

f6bd174c-b128-4efe-b4d8-80a66cb881fa

Ко паметен да си.

Добро бе! i3 4130 3.4GHz, GeForce GT630 2G DDR3 и 4 на RAM да и се малце??? o_O
Се е океј,освен графиката..Ама не верувам дека не е игрива на оваа конфигурација..Чачни малце во постројките,смали резолуција ова она..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom