Assassin's Creed III

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Лејдис енд џентлмен, ни пристигнува новата Assassin's Creed III која е дел од AC серијалот на Ubisoft. Според нивната официјална изјава ќе биде пуштена на Октомври 30, 2012. Повеќе детали околу играва очекуваме на 5ти Март, кога можеби ќе излезе и teaser trailer-от. Сега за сега, знаеме дека типот ќе биде индијанец, а дејството ќе се случува за време на американската револуција. Најверојатно во Бостон, Масачусетс.

Според мене можеле и многу подобро, пример Франција или Англија, но што е тука е.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Како и претходните делови, се очекува да биде EPIC ! :D

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Одлета далеку чоеков од ренесансата :D :D

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Лејдис енд џентлмен, ни пристигнува новата Assassin's Creed III која е дел од AC серијалот на Ubisoft. Според нивната официјална изјава ќе биде пуштена на Октомври 30, 2012. Повеќе детали околу играва очекуваме на 5ти Март, кога можеби ќе излезе и teaser trailer-от. Сега за сега, знаеме дека типот ќе биде индијанец, а дејството ќе се случува за време на американската револуција. Најверојатно во Бостон, Масачусетс.

Според мене можеле и многу подобро, пример Франција или Англија, но што е тука е.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ми мириса на америчко срање,ама ај ќе видиме сепак се работи за Assassins Creed:)

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Ејјј индијанец..Ја коа глеав филмови со индијанци и каубојци секогаш бев за индијанците..Па праев надвор стрели,се маскирав со пепел од ќумбе..Хахаха.. xD
Мислам дека играва нема да разочара..Како и другите наслови што ќе искочат,а многу ги има..2012 ќе биде прилично добра година за видео игрите..Мое мислење..

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ништо од Кина, добро ќе беше да видевме нешто и од тој свет. Него како што гледам по сликиве, во врска со временските услови, ќе биде изгледа како во Skyrem во некој предели снегови и ветришта, а во други предели сончево. Добро ќе биде да се види и тоа како ќе го средат.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
ми мириса на америчко срање,ама ај ќе видиме сепак се работи за Assassins Creed:)
Прикладно е да се заврши во Америка, сепак играта ги следи настаните на тогашните светски сили уште од средниот век.

Добар чекор направија што не е веќе Европа, не се сомневам дека играта ќе биде epic.

Да се надеваме само дека нема да го отекуваат со додатоци како Brotherhood или Revelations, не дека беа лоши игри, далеку од тоа, него се губи структурата.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Конечно да се борам за мурика!

S

StormRage

Гостин
Индијанец?! чекај сеа... од арап, италијанец, бар ова објаснато е во revelations... али од каде сеа индијанец... или ова друг потомок ќе е :D сепак... AC said enough !

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Звучи доста интересно :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Јас уште од сега играва ја прогласувам за ЏУБРЕ.
Шаблонот е очигледен, земи поважен историски настан, вментни сериски убиец, ете ти ГАЗГАЗ... овај де Assass...
Всушност Кодексот уште од првиот дел не беше за ништо друго туку за убивање ам ај си ќутев тогаш.

Троа утешително, и давам 1% шанси сепак да биди нешто корисно за човештвото.

Kajgana Shop

На врв Bottom