Assassin's Creed III

• Креатор на темата Креатор на темата stick figure
  • Време на започнување Време на започнување

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.706
Лејдис енд џентлмен, ни пристигнува новата Assassin's Creed III која е дел од AC серијалот на Ubisoft. Според нивната официјална изјава ќе биде пуштена на Октомври 30, 2012. Повеќе детали околу играва очекуваме на 5ти Март, кога можеби ќе излезе и teaser trailer-от. Сега за сега, знаеме дека типот ќе биде индијанец, а дејството ќе се случува за време на американската револуција. Најверојатно во Бостон, Масачусетс.

Assassins-Creed-III-box-art.jpg

Assassins-Creed-3-Game-Informer-Cover-570x337.jpg

Според мене можеле и многу подобро, пример Франција или Англија, но што е тука е.

Како и претходните делови, се очекува да биде EPIC ! :D

Одлета далеку чоеков од ренесансата :D :D

Лејдис енд џентлмен, ни пристигнува новата Assassin's Creed III која е дел од AC серијалот на Ubisoft. Според нивната официјална изјава ќе биде пуштена на Октомври 30, 2012. Повеќе детали околу играва очекуваме на 5ти Март, кога можеби ќе излезе и teaser trailer-от. Сега за сега, знаеме дека типот ќе биде индијанец, а дејството ќе се случува за време на американската револуција. Најверојатно во Бостон, Масачусетс.

Според мене можеле и многу подобро, пример Франција или Англија, но што е тука е.

americans.jpg

ми мириса на америчко срање,ама ај ќе видиме сепак се работи за Assassins Creed:)

Ејјј индијанец..Ја коа глеав филмови со индијанци и каубојци секогаш бев за индијанците..Па праев надвор стрели,се маскирав со пепел од ќумбе..Хахаха.. xD
Мислам дека играва нема да разочара..Како и другите наслови што ќе искочат,а многу ги има..2012 ќе биде прилично добра година за видео игрите..Мое мислење..

Ништо од Кина, добро ќе беше да видевме нешто и од тој свет. Него како што гледам по сликиве, во врска со временските услови, ќе биде изгледа како во Skyrem во некој предели снегови и ветришта, а во други предели сончево. Добро ќе биде да се види и тоа како ќе го средат.

ми мириса на америчко срање,ама ај ќе видиме сепак се работи за Assassins Creed:)

Прикладно е да се заврши во Америка, сепак играта ги следи настаните на тогашните светски сили уште од средниот век.

Добар чекор направија што не е веќе Европа, не се сомневам дека играта ќе биде epic.

Да се надеваме само дека нема да го отекуваат со додатоци како Brotherhood или Revelations, не дека беа лоши игри, далеку од тоа, него се губи структурата.

Конечно да се борам за мурика!

Индијанец?! чекај сеа... од арап, италијанец, бар ова објаснато е во revelations... али од каде сеа индијанец... или ова друг потомок ќе е :D сепак... AC said enough !

Звучи доста интересно :)

Јас уште од сега играва ја прогласувам за ЏУБРЕ.
Шаблонот е очигледен, земи поважен историски настан, вментни сериски убиец, ете ти ГАЗГАЗ... овај де Assass...
Всушност Кодексот уште од првиот дел не беше за ништо друго туку за убивање ам ај си ќутев тогаш.

Троа утешително, и давам 1% шанси сепак да биди нешто корисно за човештвото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom