Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем.Ја завршив 7 секвенца и првата мисија од 8 секвенца не почнува :S Одам кај шо треба ама не почнува.Исто и то Assassin tomb шо е во Венеција се шо треба прам и кофчего неможи да се отвори :S Ако знај некој шо треба да напрам нека кажи.

Комши го има кај мене истиот проблем, ја не сум стигнат уште до таму :)

Од 12 секвенца
играта станува екстремно досадна -.- немам веќе желба ни да играм...

конечно по толку заебанција,најдов крак кој работи,сега плешам без проблем:ojea:

Не знам зашто го флејмаат крајот на играва, мене највеќе ми се свиѓаше :) Посебно зборовите на Дезмонд :
What. The. Fuck.
:)

Хехе ја свртив и на крај излегов од временската машина и се тепав со војниците на тој докторот од првиот дел и одкако ги попедив заврше.Мн јака игра немат шо :D.

Последно предупредување. Следен престап - бан од тема.

ВНИМАНИЕ! СПОЈЛЕР! (Модерaтор стави го во "црно" ова долу, зш незнам како).

Некој накратко да ми кажит шо се деси на крајот, кога та жената(ко дух шо е :D) во Рим му кажува нешо на Ецо. Не сфатив баш најдобро...

КОнечно свртена БТв За мене крајот е толку глуп што го сминив мислењето за играва цело време доста јако после на крајот Shit!! И малце е досадно после 6тата плочка за облеката од кога ќе ја земиш поздрав

КОнечно свртена БТв За мене крајот е толку глуп што го сминив мислењето за играва цело време доста јако после на крајот Shit!! И малце е досадно после 6тата плочка за облеката од кога ќе ја земиш поздрав

Кажи ми те молам што ти беше глупо на крајот? Баш најкул заврши играта :)

Кажи ми те молам што ти беше глупо на крајот? Баш најкул заврши играта :)

Што е за тебе најкул палнети "графити" И незнам ти женски како на проектор За мене претерано глупав беше крајот незнам за тебе

Океј беше, ништо посебно. Али кога спомнаа 2012 и крај на светот се ми уништија. Претпоставувам е океј да се збори без споилери со оглед на тоа што повеќето веќе ја завршија играта.

Што е за тебе најкул палнети "графити" И незнам ти женски како на проектор За мене претерано глупав беше крајот незнам за тебе

хахаххаа, епа изгледа играш игра само колку да ја поминеш, не да се задлабочиш и да пробаш да сфатиш нешто :smir:

Desmond is The Chosen One
xD

абе вие ги решивте загатките, го изгледавте Тхе truth? е тука е крајот макар шо ке има уше едно продолжение...

хахаххаа, епа изгледа играш игра само колку да ја поминеш, не да се задлабочиш и да пробаш да сфатиш нешто :smir:

Desmond is The Chosen One
xD

Јас колку шо имам свртено игри ти толку ноќи немаш преспано,зато не ми се прави паматен јас сватив се од играта туку ти дали свати,Ај кажими шо беше поврзано со тоа на крајот?? "Паметен??"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom