Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Каде ја има во Скопје, и ако знаеш колку пари е?
Дали ја има моментално во Скопје незнам бидејќи не сум од Скопје.Оригинал игри се продаваат во Југотон колку што знам,а цените се исти како на интернет што се(мислам дека е околу 50-60 долари не ме фаќај за збор).

ја сметнав од нет. ја инсталирав и ми побара да се регистрирам на ubi.com
се регистрирав па сега ми бара кеy,незнам шо да прам јбг:toe:

Купи ја играта многу нормално.

Во продавница за играчки безпари ти ги даваат играчките?

Купи ја играта многу нормално.

Во продавница за играчки безпари ти ги даваат играчките?
кажи каде и колку пари?
и со кеy да биди да не се малтретирам

Ако купиш оригиналка нормално дека ќе ти дадат кључ.Ќе ги имаш сите привилегии што ние обичните смртници ги немаме.

1200 без поштарина.

За колку време испорачуваат ? Пес 10 за 600 денари ја има :)

<_< Пес 9 била...

1200-1300 со поштарина бате. 2.35 фунти е поштарина. Иначе мене God Of War 3 ми стигна за 6 дена, на еден другар за 7 дена. Така да, доста брзо, и ефтино е :). Поскапа поштарина имаме ние во државава лол.

А што се деси со кракот ?

http://www.sendit.com/games/platforms/pc/assassins-creed-2/10042545.html

Ете ви линк ако сакате да ја порачате. Вкупно (со поштарина) играта чини околу 1200-1300 денари.

Многу ефтина играва овде. Споредено со цената на Steam, повеќе од два пати поефтина. И другиве игри гледам поефтини.

Како се плаќа, со картичка? И освен поштарина дали се доплаќа и данок?

Многу ефтина играва овде. Споредено со цената на Steam, повеќе од два пати поефтина. И другиве игри гледам поефтини.

Како се плаќа, со картичка? И освен поштарина дали се доплаќа и данок?

Се плаќа со дебитна или кредитна картичка (пожелно е од Тутунска, со картичка од Стопанска сум имал проблеми). Освен поштарина од 2.35 фунти не се плаќа ништо, поштарот ти ја носи играта дома и чао пријатно :).

вааааааааааааау 1300 ден. за игра што ќе ја изиграм во еден здив +нема MP нема ништо интересно што ќе ме натера да си ги дадам парите:toe:

ќе си чекам асален крак

Епа ќе си дочекаш :)
Супер за тебе ако имаш трпение, јас немам па си ја нарачав, испорака за 5-10 работни дена :)

Денес имам време, мора да ја свртам. До 80% сум и никако да најдам време да ја доиграм.

Ај само една информација OFFTOPIC: UBISOFT најавиле нов PATCH за OFFLINE играње

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom