Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
За Xbox треба официјално да излезе на 17ти овој месец, но сигурно ќе ја има неколку денови претходно низ торент сајтовите, кога ќе излезе на торент ќе ти пратам линк за симнување.

Има некој торент на торентс.ру, незнам дали работи.

Најсигурно да почекаме на Zamunda да излезе, таму си е најсигурно...

Assassin's Creed 2 on PC has a rumored release date on Tuesday 16 March 2010. It is 123 days left until you can play Assassin's Creed 2 on your PC in the USA.

Чекај бе, овие сериозни се? :\

Assassin's Creed 2 on PC has a rumored release date on Tuesday 16 March 2010. It is 123 days left until you can play Assassin's Creed 2 on your PC in the USA.

Што е ова бе??? И то прати, за 123 денови во USA....кај нас не знам кога.:tapp:

Сите нови игри кои искачаат све поише и поише ги упропастуваат:nenene::nenene::nerv::nerv:

Реков јас, сакаат да им се повтори работата со првиот дел, нека глеаат да не ја извадат за ПЦ коа ќе излагаат другите верзии, кракери ќе ја конвертираат па нема ни денар да видат од ПЦ верзијата :)

Излезе некоја верзија за xbox360, али и таа е изглеа нукната.

acii.png

Ова излезе на АренаБГ.

:smir:

[NUKED] [Assassins.Creed.2.PAL.XBOX360-MegaWare] (p2p.rls.MegaWare.is.a.well.known.x360.p2p.group.i33.tinypic.com.f3xd86.png)
Не се разбирам многу, нукната дека е p2p. А иначе работи играта. Тоа значело дека не ја праеле scene група, туку некој "нуб" :)

Ја земав ХВОХ верзијата. Први импресии, можеле малку повеќе да се потрудат околу графиката. Ја споредив со Left 4 Dead 2, и L4D има подобра графика. Гејмплејот е добар, уште сум на почеток, ќе видиме како ќе биде понатаму.

Што се чудиш ? Сигурно знаеш дека некои игри излегуваат подоцна за PC ... Тоа е точно , АС 2 за PC илзегува на 14 март во Америка , а на 16 во Европа . Според многу веб страници за игри и тн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom