Armin Van Buuren @ Summer Club Colosseum - 15.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу аууу!Најбољи жур досега шо сум бил во моите 17 години!:hail:

на шо друго си бил до сега????????не сваќај како да се акраме,онака кажи да видам шо си пропуштил шо прошло у македонија:smir:

--- надополнето ---

и да.ме занима дали беше mash-up от на Cirez D & Armin Van Buuren-On off of love (avb mash-up)???

т.е. ова

5lb79l.jpg

Од ноќеска. mwa

на шо друго си бил до сега????????не сваќај како да се акраме,онака кажи да видам шо си пропуштил шо прошло у македонија:smir:

--- надополнето ---

и да.ме занима дали беше mash-up от на Cirez D & Armin Van Buuren-On off of love (avb mash-up)???

т.е. ова

Да таа беше

Која беше таа траката што ја пушти после оваа од клипчево ?

Која беше таа траката што ја пушти после оваа од клипчево ?

Прејака трака...

Иначе, журкава беше екстра, секоја чест за Армин, развали! Изборот на траки беше перфектен. Браво и за Блејк, добро ја загреа атмосверата.

веруем дека сте си прошле топ,сум бил 3 пати на бурен,не ми се идеше вчера.Мене годинава ми беше врхунац Gareth Emery во Colosseum зимското.Криво ми е шо нема да одам на PVD ама се надевам дека ќе го фатам на Ibiza додека сум таму.т.е. се надвеам дека ќе иам кеш додека сум таму.:smir:

Одлично беше, мој ако не се лажам Хет Трик на Ван Бурен, веќе и јас почнав да ги заборавам. Подобро од првиот пат ама нешто полошо од лани. Пак како и лани заврши со Communication на мое големо задоволство. И позитивно ме изненади со ремиксот на As the rush comes од Motorcycle една од моите поомилени траки. Џган фул беше ама тоа се знаеше однапред. Невидено моќно-позитивна енергија пренесува малиот. Не би се двоумел и на следното негово доаѓање да одам.

5lb79l.jpg

Од ноќеска. mwa
значи ти беше лево од мене ццц :)

веруем дека сте си прошле топ,сум бил 3 пати на бурен,не ми се идеше вчера.Мене годинава ми беше врхунац Gareth Emery во Colosseum зимското.Криво ми е шо нема да одам на PVD ама се надевам дека ќе го фатам на Ibiza додека сум таму.т.е. се надвеам дека ќе иам кеш додека сум таму.:smir:
добро беше на емери само тука многу повеќе луѓе имаше :/

Оваа беше една од Топ 5 журките на коишто сум бил...минатиот пат од икс причини морав порано да ја напуштам журката,но овојпат убаво не радени,одлична атмосфера,весели луѓе,таман за движење и дишење...се на се чиста десетка...браво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom