Armin Van Buuren @ Summer Club Colosseum - 15.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
ке бидат извадени сепарињата... па сеа видете вие колку луѓе ке има , и зашто не идам ...

Како и да е барем јас лично очекувам дека нема да има повеќе луѓе од лани. Ако споредите меѓу 2та евента на clubbersguide во поглед на attending листата и бројот на коментари ќе ви стане јасно за што зборам.

Лани
Оваа година

Тоа малце потешко.Нема пуштено гратиси за Армин.
Веќе најдов, али само еден(гратис за новинари). Иначе мислите дека ќе има карти на влез или да си тркнам да си купам уште една зашто ми треба?

Ја денес го пратив другар ми да бара у Југотон... дали ќе има незнам :raz:

--- надополнето ---

Има 600 ден у Југотон ... се гледаме на ван Бурен :)

Веќе најдов, али само еден(гратис за новинари). Иначе мислите дека ќе има карти на влез или да си тркнам да си купам уште една зашто ми треба?
За новинари е веќе друго:smir:
Јас лани си купив од врата али отидов порано негде кај 11 и 45(за секој случај)
Оваа година мислам нема да биде гужва како лани што беше.Лани тоа беше ненормална работа.

За новинари е веќе друго:smir:
Јас лани си купив од врата али отидов порано негде кај 11 и 45(за секој случај)
Оваа година мислам нема да биде гужва како лани што беше.Лани тоа беше ненормална работа.

Претеруваат и они..зашто не пуштат ограничен број на билети и готово...вака 10.000 да можат 10.000 ќе продадат

Претеруваат и они..зашто не пуштат ограничен број на билети и готово...вака 10.000 да можат 10.000 ќе продадат
Затоа што знаат дека нема да продатат повеќе од 3.000. Мада и тоа е многу, ама во споредба со околу 5.000 лани во мал простор како колосеум е ПРЕМНОГУ.

Ауууу аууу!Најбољи жур досега шо сум бил во моите 17 години!:hail:

Добра журка, скоро одлична... ван Бурен класа... се создаде едно време неподнослива гужва али то е .. све на све одлично..
П.С. Ме кинат нозете :jaj:

Кој не беше, нека се кае.
Не се само нозете, кичма, уши и се остало.
poz

znae nekoj kolku bese karta na vrata?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom