Armin Van Buuren @ Summer Club Colosseum - 15.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Сум бил два пати на Армин и првиот пат кога беше и вториот.
Првиот пат навистина го рокна местото,вториот пат премногу гужва а и се исфорсира со ин енд оут.
Овој пат нема да идам зошто има подобри артисти кои ќе бидат овој пат во Колосеум бар за мене:toe:

колку собира у колосеум самер клаб.. да знам?

Пола и више позери беа и 1 се појавија и у 1 си отида.:toe:

lani bese za mojot rodenden 11 juli i ne bev jebi ga !! ama ova godina sigurno idem !

Има ли информација за цена на картите?? Колку беше лани ??

Има ли информација за цена на картите?? Колку беше лани ??

Ќе почекаш малце за цената. Има уште месец ипол до настанов. Иначе лани беа 400 во претпродажба. :)

Ќе почекаш малце за цената. Има уште месец ипол до настанов. Иначе лани беа 400 во претпродажба. :)

Знам дека е рано,али да се распрашам на време :) Да не искиксирам како лани :)

Лани ми беше една од подобрите журки на кои сум бил, така да и оваа година ми е фаворит момаков

15.07.2010 - Summer Club Colosseum presents:

Armin Van Buuren

+ Special Warm-Up from David Lewis agency

05.07 - Happy day - samo vo Jugoton, prvite 500 karti kje bidat po cena od 400 MKD

06-11.07 - 500 MKD vo pretprodazhba vo site vekje poznati prodazhni mesta (Venezia, Fluid, Phillipys, Bastion, Living Room, Happy, Red Caffe, Kino Karposh i Jugoton)

12-15.07 - 600 MKD vo pretprodazhba

* Gratisi nema da se delat, a sezonskata VIP GOLD karta kje vazhi za ovoj nastan.

Според Clubbersguide

Од сеа шаторот пред Југотон.:toe:

Сите цени на картите за журките оваа година се +100 денари од лани. Си пииип мајката овие од Колосеум. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom