ARMA 3

• Креатор на темата Креатор на темата Velix
  • Време на започнување Време на започнување

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Локација
Валандово
Arma 3 е четврта рата на мошне популарна серија на борба управувана од „Bohemia Interactive“ во Република Чешка. Играта е поставена во 2035. година на грчкиот остров Lemnos, кој се наоѓа во северниот дел на Егејското Море и на островот Стратис.Источниот дел на минатата поддршка во Европа на НАТО коалицијата против Иран.Играчот во играта ја има улогата на капетанот Скот Милер, кој остана на островот по неуспешните операции на НАТО во оваа област. Играчот ќе имаат можност, како и во претходните делови на играта да учествуваат во работење и контрола на разни видови на возила и да изберете различни видови на оружје.
Release date(s)

Early Access (Alpha):
  • WW March 5, 2013
Early Access (Beta):
  • WW June 25, 2013
Final:
  • WW September 12, 2013
# # Потребно:

Minimum

Processor: Intel Dual-Core 2,4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz

Memory: 2 GB RAM меморија

Graphics: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830 or Intel HD Graphics 4000 with 512 MB ​​VRAM

DirectX ®: 10

Hard Drive: 10 GB HD space

Sound: DirectX ®-compatible

Recommended

Processor: Intel Core i5-2300 or AMD Phenom II X4 940 or better

Memory: 4 GB RAM меморија

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 7750 with 1 GB VRAM or better

DirectX ®: 11

Hard Drive: 2 0 GB HD space

Sound: DirectX ®-compatible
Играва исто така може да ја играте и мултиплер http://www.youtube.com/watch?v=LZTAXGUOpcM.
СЛИКИ:
Arma-3-PC-System-Requirements-Max-Settings-Graphics-3.jpg
arma3_benchmarkscene_ycrvr.png
arma3_screenshot_01.jpg
Arma3_screenshot_01.jpg

Играва имаше голем потенцијал со Арма 2 ..... Некако ја посраа играта со Арма 3 ... Многумина се жалат дека е со багови .... Кој сака мултиплеер со другари ,дефинитивно јас оваа би ви ја понудил ... open-world игра со хеликоптери,коли,авиони,преживување во смисла да не ти умре чоечето ... Забавна игра е оверал заклучокот .... Бара глуп компјутер да имаш само и може да колиш .... :)

watch

Се извинувам да на google translate е преведуван бидејќи ни на англиски не беше текстот што го најдов кажете ми да сменам нешто.Ете сменив нешто мислам дека е ок.Не сум видел.

Излегоа DLCињата за да може да се игра кампања? Пошо коа ја симнав сеуште не беше возможна кампањата.

Јас играв кога ја правев темата, али ја избришав многу простор ми зафаќаше.Знаеш како да ја играме мултиплеер ?:)
Преко STEAM ми прати еден пријател акаунт, и сега ја почнав мултиплеер. wasteland е забавен мод. :)

Да да знам али незнам како иде тоа.Треба и профил да си правеш инече знам во листата на тунгл беше и Арма 3. :)
The Steps to Playing with Tunngle
1. Install ArmA III.
2. Start Tunngle and join the ArmA III Tunngle Network.
3. Start the game.
4. 4.Go to Play -> Multiplayer -> Change Address Mode to LAN
5. Join any server or create your own game.
6. Have Fun!
Еве што вика на тангл[DOUBLEPOST=1393161318][/DOUBLEPOST]Пробај си види, јас играв коа излезе али многу беше глупо некако 6 души на сервер а мапата е ко Скопје XD и ни акција видов ни ништо

Ја не знам што се напињате со арма земите си бф 3 клуч поефтини се сеа и скапете се од играње 30 на 30 добра е играва ама некако бф си е бф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom