- Член од
- 26 јуни 2014
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 4
не знам зошто сите толку ги критикуваат поради AM. сепак нивната еволуција како бенд беше добра, само слушнете ја Do I Wanna Know, Arabella, No.1 Party Anthem, текстовите и музиката се одлични. иако е различен стил, сепак албумот е одличен. не може да очекуваме да бидат исти како пред 8 години. јас ги слушам одамна, може да се каже дека ги знам целосно текстовите на сите нивни песни, и демо и албумите, и сите би-сајдс. ги обожавам, можам да кажам дека ми го сменија животот. Aлекс бил клошарче пред 2 години? не се сложувам. пред 2 години беше SIAS и за мене на пример никогаш не бил клошарче, од излегувањето на WPSIATWIAN па досега, од секогаш имал нешто посебно, дури и Humbug ерата, хаха. Aлекс всушност е многу срамежлив тип, не сака да биде во центарот на внимание, не сака интервјуа, смета дека музичките награди што ги имаат добиено се непотребни, смета дека тие не докажуваат каква музика има одреден бенд или изведувач. од песни омилени ми се No.1 Party Anthem, Cornerstone, Fake Tales Of San Francisco, I Bet You Look Good On The Dancefloor, Do I Wanna Know, Mardy Bum, 505, Pretty Visitors, Dancing Shoes и уште многу други. од концерти што ги имам гледано на интернет, би ги издвоила Reading And Leeds 2009 и Glastonbury 2013. тотално сум опседната, знам буквално се за нив. инаку, после Aлекс, најмногу го Џејми and his rosy cheeks
не знам дали го знаете Miles Kane, ако ги слушате Aрктик Mанкис би требало да го знаете, одличен е албумот на Aлекс и Mајлс (TLSP) - The Age of the Understatement, вреди да се слушне.