Априли-ли-ли! :)

• Креатор на темата Креатор на темата pirlo21
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра првоаприлска шега?

• Вкупно гласачи
    165
Ме заеба тоа а фејсбук, одма проверив да не има нешо и кај мене. За другите не. :)

Банкрот на Абу Дабу :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Може и ќе биде:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Поверував за фејсбук....
-.-
:tapp:

1gbps брзини во Македонија. Кога ке имаат сите други по 100gbps, тогаш ние ке имаме 1

Јас пак се израдвив зш пингвинине летаја:kesa:

дали некој примети дека синоќа сите при пејд корисници на космофон неможеа да вртат или пак ќе успеаа еднаш од 10 пати да воспостават врска.
но затоа имаше фри смс пораки, дали беше првоаприлска шега или грешка во системот незнам. :) али се изнапраќав јас. :wink:

дали некој примети дека синоќа сите при пејд корисници на космофон неможеа да вртат или пак ќе успеаа еднаш од 10 пати да воспостават врска.
но затоа имаше фри смс пораки, дали беше првоаприлска шега или грешка во системот незнам. :) али се изнапраќав јас. :wink:

Да. Тешко се вртеше од космофон еднаш од десет пати додека да заврти. Пораки не пробав : )

Да. Тешко се вртеше од космофон еднаш од десет пати додека да заврти. Пораки не пробав : )

Абе ги испробуваа вчера новите пакети со интернет од 1gbps, затоа не можеше да се сврти. :)
:pos2::pos2::pos2:

Прво за Манчестер Сити ама знаев нема шанси за неколку дена да изгубат толку пари:)

А за пигвините не ми беше чудно:pos:Се и сешто пронајдоа па мислев и пигвините пролетаа:pos:

Па BMW Z0 беше фенси , пошо реално беше некако.
Али знаев дека е првоаприлска шега , ипак , провидно :).

Па единствено само на фејсбукот се заебав...
дури и ги проверував по неколку пати сликине дали се во ред:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom