Апел за јавни типови на Кајгана тип игра. Гласајте!

Дали сакате типовите да бидат јавни на тип играта?

• Вкупно гласачи
    108
  • Гласањето е завршено на .
[/COLOR]
па не мора да значи дека некој одма оде да типува,туку целта е да видиме кој од нас деле,ја праве разликата .

Не постои табелата за да видимо кој деле ??

Гласам против уште еднаш :) !

jas uste pet pati za.
p.s na koe mesto si ?
koj se poslabi norlamno dekla ne sakaat da mu se smeeat .

A ти си некој голем фактор у животов мој и нема да спием ја вечер ти ако ми се смееш!
Ебати децата нискоинтелегентни !

Што знам, за мене непотребна работа и онака по бодовите се гледа на кој му оди најдобро, вака ќе испадне сами на себе предлог давање :)

jas uste pet pati za.
p.s na koe mesto si ?
koj se poslabi norlamno dekla ne sakaat da mu se smeeat .

Па секако можеш да видиш кој кое место е за да му се смееше. Значи ти ќе одиш кај сите членови да гледаш кој што пишал и ако промашил ќе му се смееш? И што е поентата да му се смееш на некого ако промашил? Да си го зголемиш твоето бедно его кое во реалноста е отидено во - па да си направиш некој си баланс. Ти и сега слободно види кој е последен и изнајсмејму се квалитетно и изнаставај вакви смајли :pos2::pos2::pos2::kesa::kesa:.........

Нема потреба од такво нешто .. мразам да се мешам на некого или мене да ми се мешат во ваквите работи.Гласам ПРОТИВ !!

гласам против.... ако се изгласа предлогов тогаш сите ќе земат да копираат од најдобриот и ќе се изгуби смислата на играта

Против!

Нема да биде играта интересна...сите ќе копираат! Добро спомна еден член да има опција кој сака да ги направи свотие типови јавни а кој не сака да ги задржи приватни :)

Исто ми е,неам ништо против некој да ми ги гледа типувањата или па јас неговите..:toe:

Против!

Мислев дека тип играта е за забава, а не да профитирате. Ма и какво профитирање, кога никој не ги погодува сите натпревари што ги типува, па и вие нема да знаете кои натпревари да ги изберете. Па, и сите што типуваат во тип игра, пишуваат во „Тип на денот“, следете си ги таму, препишувајте.:)

Против!

Нема да биде играта интересна...сите ќе копираат! Добро спомна еден член да има опција кој сака да ги направи свотие типови јавни а кој не сака да ги задржи приватни :)
Да, да, сите ќе препишат од најдобрите (првите 5-6 члена) и ова ќе изгледа како колективна игра.Нема да биде забавно :nenene:

glasav za,a sea se predomisliv...ja pa mislev da bidat javni odkako ke zavrsat natprevarite,a sea citam da bidat javni uste pred da pocnat a? ili pogresno sum sfatil :)

Дефинитивно и мојот глас рачунајте го ...
многу ми се допаѓаше поранешната кајгана тип игра што беше... со утакмиците табелите... све убаво направено ... поради таа активност се зачленив првично на форумов

Прво гласав за, но сега се предомислив. Глупо ќе биде ако може јавно да се гледаат типовите на секој член. Сите ќе ги препишуваат типовите на најдобрите типувачи, и воопшто нема да биде интересна играта. А доколку има голем интерес за ова, може да се направи опција секој член да може да одбере дали сака неговите типови да бидат јавни, или да останат приватни.

Само не ми е јасно зошто да препишуваат сите?? Јас гласав ЗА, не за да препишувам од друг...туку одкога ќе завршат натпреварите да видам кој како тиувал и на кои натпревари освоил поени.. И не знам зошто на некој си "XXXXX" да му верувам повеќе од самиот себе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom