Апел до сите ловџики на богати мажи

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Луси_Лу за Македонски стандард он е баш како овие погоре, а и сигурно ловџикиве не се ни приближно како овие погоре :) а и не е само за сликање, првиот е во брак/врска мислам.. а и има илјадници такви случаеви како нив.

Луси_Лу за Македонски стандард он е баш како овие погоре, а и сигурно ловџикиве не се ни приближно како овие погоре :)

Може да се ко Мони магарицата, таква вејќи низ ветрот, друго не сум паметна да споредам..

Весна Вирановска Георгиевска Благодарам брате Baze, биди и ти и твоето семејство благословен од Бога. Господ е со оние кои ги почитуваат неговите заповеди а во овие последни времиња на светов кога се тргнало во разврат има многу души за спасување околу нас. Се сложуваш ли со мене?

Ова некој натпревар да не е? До каде потаму ќе се отиде? Чудно е, како луѓето си ги решаваат интимните проблеми овие денови.

Бизнисмен напраил пари чоекот а е глуп? Неаме доволно инфо за луѓево да кажеме кој е каков.......:)

Инаку ја не глеам ништо лошо ако жената бара маж што е финансиски стабилен али не само тоа да биде причината да е со него, може да биде карактерот тој што ги направил парите а жената да го сака карактоерот. Не викам дека овде тоа е случајот не мора да значи :D

bRhV2.gif

Оваа ептен забегала по тоа христијанството нејзино и како што ми се чини, не тера далеку, ни со умот ни со бизнисот.Кој дебил треба да си, да го “враќаш“ мажот од “развратот“.

Читајте ги коментарите.

Оваа ептен забегала по тоа христијанството нејзино и како што ми се чини, не тера далеку, ни со умот ни со бизнисот.Кој дебил треба да си, да го “враќаш“ мажот од “развратот“.

Читајте ги коментарите.

Треба со сто стапа на гол газ да го лечи развратот негов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom